Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Η «γαλάζια» Φ. Τομαή που ντρέπεται για όσα κάνει η Ν.Δ.! (βίντεο)

Τρεις φορές σε μια νύχτα δήλωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής του Σαμαρά «ντροπή» για τα πεπραγμένα του κόμματος! Να τη χαίρεστε τη Ν.Δ. σας, κυρία Τομαή! Να χαίρεστε και την Τομαή σας, κύριοι της Ν.Δ.!
Μας έχουν πρήξει τα δελτία των οκτώ με τον τάδε υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ που δήλωσε αυτό το απίστευτο και τον δείνα που δήλωσε εκείνο το προκλητικό.

Και δώστου ζητάνε από τον ΣΥΡΙΖΑ να αποπέμψει τον έναν και, δώστου, ζητάνε να στείλει τον άλλον στο πυρ το εξώτερον.

Για να δούμε πώς θα αντιδράσουν τώρα που θα διαβάσουν Στο ΧΩΝΙ για τη λαλίστατη υποψήφια ευρωβουλευτή της Ν.Δ., Φωτεινή Τομαή, η οποία -ούτε λίγο, ούτε πολύ- δήλωσε on air ότι ντρέπεται για τη Ν.Δ. Και, μάλιστα, όχι μόνο μία, αλλά τρεις συνεχόμενες φορές. Ο Σαμαράς θα την κρατήσει στο ευρωψηφοδέλτιό του;

Για να δούμε, όμως, γιατί ντρέπεται η κυρία Τομαή:


- ντρέπεται που, ενώ ο Έλληνας πολίτης συλλαμβάνεται για οφειλές μερικών χιλιάδων ευρώ στα ασφαλιστικά Ταμεία, οι εφοπλιστές χρωστούν εκατομμύρια στο ΝΑΤ. Με ποιανού ευθύνη, κυρία Τομαή; Μα, της κυβέρνησης της Ν.Δ. με την οποία είστε υποψήφια.
- ντρέπεται που η ίδια η κυβέρνηση της Ν.Δ. προχωρά σε νέα νομιμοποίηση αυθαιρέτων και, μάλιστα, για πρώτη φορά ακόμη και εκείνων που βρίσκονται πάνω στον αιγιαλό. Αυτής της Ν.Δ. στο ευρωψηφοδέλτιο της οποίας φιγουράρει το όνομα της κυρίας Τομαή!
- ντρέπεται για τις πολίτικές ηγεσίες που έφεραν την Ελλάδα ως εδώ. Αλλά... ποιος κυβερνούσε όλες τις τελευταίες δεκαετίες, κυρία Τομαή; Η Ν.Δ. και ο σημερινός συγκυβερνήτης της, το ΠΑΣΟΚ. Για αυτή τη Ν.Δ. με την οποία κατεβαίνει υποψήφια ντρέπεται η κυρία Τομαή!


ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ BLUE SKY ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΝΤΡΟΠΕΣ

Η υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Τομαή ήταν καλεσμένη στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky το οποίο παρουσιάζει ο Τάκης Σπηλιόπουλος. Η κυρία Τομαή, απαντώντας στις ερωτήσεις του παρουσιαστή αλλά και των δημοσιογράφων, Γιώργου Χριστοφορίδη και Χρήστου Καπούτση που ήταν επίσης στο πάνελ προέβη σε σειρά τοποθετήσεων που κάνουν προηγούμενη δήλωση της («συστρατεύομαι με τον Αντώνη Σαμαρά γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο») να μοιάζει με ανέκδοτο. Από αυτά, μάλιστα, με τα οποία δε γελάει κανείς.
Πώς είναι δυνατόν να εμπιστεύεσαι κάποιον να σώσει την πατρίδα σου την ίδια στιγμή που δημόσια και κατ' επανάληψη δηλώνεις ότι... ντρέπεσαι για τις επιλογές της κυβέρνησης του; Και βέβαια, ορθώς ντρέπεται η κυρία Τομαή για την κυβέρνηση Σαμαρά. Θυμίζουμε, για όσους δε το έχουν ακόμη αντιληφθεί: η κυρία Τομαή είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα του κυρίου Σαμαρά.

Άραγε, θα παραιτηθεί; Μήπως από τη Νέα Δημοκρατία θα κάνουν το αυτονόητο αποσύροντας την υποψηφιότητα της; Ή δε θα γίνει τίποτα γιατί απλώς δεν προλαβαίνουν αφού όλη ημέρα ψάχνουν να βρουν ποια δήλωση στελέχους της αντιπολίτευσης θα διαστρεβλώσουν για να κερδίσουν τις... εντυπώσεις;
Το ΧΩΝΙ αρκείται στο ρεπορτάζ: Δείτε τους λόγους που κάνουν την κυριά Τομαή να ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ για τη Νέα Δημοκρατία
tomai1
Το ΧΩΝΙ αποκάλυψε πρώτο την τεράστια φούσκα περί πρωτογενούς πλεονάσματος για να ακολουθήσουν στη συνέχεια διεθνή έγκυρα μέσα που κατέδειξαν το αυτονόητο. Το πλεόνασμα Σαμαρά δεν είναι στην πραγματικότητα παρά ένα τεράστιο έλλειμμα 16 δισ. ευρώ.

Με έκπληξη (και ικανοποίηση) ακούσαμε την υποψήφια ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να συμφωνεί ότι «ενδεχομένως, ναι» το πρωτογενές πλεόνασμα δεν είναι παρά μία πολιτική τρίπλα που ευνοεί -φυσικά- και το Βερολίνο. Μάλιστα, η ίδια τόνισε χαρακτηριστικά: "Έχουμε γίνει όλοι πολύ καχύποπτοι". Χωρίς λόγο, κυρία Τομαή; "Φυσικά όχι χωρίς λόγο», συμπλήρωσε για να μη μείνει χώρος για δεύτερες ερμηνείες.






tomai222
Εγκάλεσε η κυρία Τομαή τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν ασκεί εποικοδομητική αντιπολίτευση. Της ζητήθηκε κάτι απλό: Να αναφέρει πότε η Νέα Δημοκρατία (που εκπροσωπεί ως υποψήφια ευρωβουλευτής της) είχε ασκήσει αυτή εποικοδομητική αντιπολίτευση. "Δε θυμάμαι" απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια...





tomai3
Πάμε και στα πιο σοβαρά τώρα. Αλήθεια, πόσο πολιτικά επιτρεπτό και πόσο εν γένει ηθικό είναι να ζητάς την ψήφο του Έλληνα πολίτη εκπροσωπώντας ένα κόμμα όταν πιστεύεις ότι το κόμμα αυτό έχει «φάει» κατά το κοινώς λεγόμενο δημόσιο χρήμα;

Ας μας απαντήσουν από τη Νέα Δημοκρατία. Η κυρία Τομαή πάντως ήταν ξεκάθαρη. Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα (και κατ' επέκταση έφεραν την Ελλάδα στη σημερινή δραματική κατάσταση ενώ έχουν το θράσος να θέλουν να τη... σώσουν, ξεπουλώντας την και κάνοντας τους πολίτες να υποφέρουν).

Ας παραθέσουμε και την απλή, χωρίς καμία παρέμβαση, απομαγνητοφώνηση των όσων είπε η κυρία Τομαή: «Η Ευρώπη φταίει για τα δύο εκατομμύρια των εξαθλιωμένων ή οι κυβερνήσεις που όλα αυτά τα χρόνια κάνουν κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος;». «Δηλαδή, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ», παρατήρησε ο Γιώργος Χριστοφορίδης. «Βεβαίως», απάντησε αυθόρμητα η κυρία Τομαή.

Που στη συνέχεια και μετά από μία μικρή παύση -κατά την οποία, μάλλον,... συνειδητοποίησε τι είχε πει- προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα: «Και η αριστερά που τα έβλεπε όλα αυτά, τι έκανε;». Δηλαδή, η Νέα Δημοκρατία -με την οποία η κυρία Τομαή κατεβαίνει στις ευρωεκλογές, δε θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε- έτρωγε τα χρήματα της Ελλάδας. Αλλά φταίει η Αριστερά...




tomai4

«Εγώ δε θα απολογούμαι για τη Νέα Δημοκρατία. Μη με στήνετε τώρα στον τοίχο για τα όσα έκανε η Νέα Δημοκρατία», δήλωσε η κυρία Τομαή (η οποία αν εκλεγεί θα εκπροσωπεί τη Νέα Δημοκρατία στα έδρανα της Ευρωβουλής). «Εγώ ντρέπομαι για τις ηγεσίες που έφεραν την Ελλάδα εδώ και όχι για την Ευρώπη», προσέθεσε λίγο μετά. Μα τι στο καλό; Την εξανάγκασαν να κατέβει στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία (για την οποία ντρέπεται;) Τι να σχολιάσει κανείς περισσότερο...





tomai5

Είναι θετικό πάντως που η κυρία Τομαή έχει μέσα της το αίσθημα της ντροπής. Γιατί πραγματικά πρέπει να ντρέπεσαι για μια κυβέρνηση που ενώ βάζει το μαχαίρι στο λαιμό του κάθε φουκαριάρη και αρπάζει σπίτια ανέργων, αφήνει με... καμάρι τους εφοπλιστές να χρωστάνε στα ταμεία!

«Ντρέπομαι για αυτό», είπε αφοπλιστικά... Τι να σχολιάσει κανείς περισσότερο...





tomai6

Συνεχίζοντας σταθερά να επικρίνει την κυβέρνηση Σαμαρά, η κυρία Τομαή δεν δίστασε να κρίνει ως απαράδεκτη την επικείμενη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων στον αιγιαλό. Κατηγόρησε μάλιστα τη συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ ότι φέρνει αυτό το μέτρο ως μία προεκλογική παροχή προς άγραν ψήφων.

«Τι περιμένετε να κάνει μια κυβέρνηση που πάει σε εκλογές; Ό,τι έκαναν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις τόσα χρόνια»! Σωστό. Απλώς σας ρωτάνε ΤΩΡΑ, κυρία Τομαή, γιατί ΤΩΡΑ κατεβαίνετε ως υποψήφια με ένα κόμμα που κυβερνάει (και περνάει... προεκλογικούς και απαράδεκτους -κατά δήλωση σας- νόμους).




tomai66

Η κυρία Τομαή είχε το θάρρος να πει δημόσια ότι είναι ευτύχημα να μην είσαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας! Το είπε δύο φορές μάλιστα: «Ευτυχώς δεν είμαι μέλος του κόμματος».


ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΑ.... ΓΥΡΙΖΕΙ!

Φαίνεται, όμως, ότι ήδη η κυρία Τομαή έχει αρχίσει να υιοθετεί τις πρακτικές... αυτο-διάψευσης του κόμματος (στο οποίο... ευτυχώς δεν ανήκει).

Όταν ο Χρήστος Καπούτσης σημείωσε ότι «μου άρεσε αυτό το "ευτυχώς" που είπατε» η κυρία Τομαή αποφάσισε να... τρελάνει όσους ήταν στο πάνελ και όσους έβλεπαν το δελτίο από το σπίτι τους: «Δεν είπα ευτυχώς, είπα δεν ανήκω». Καλά που υπάρχει η εκπομπή σε βίντεο....

Και, αφού μας είχε πει 3-4 φορές πόσο ντρέπεται για αυτά που κάνει η Ν.Δ., όταν ρωτήθηκε τελικά γιατί κατεβαίνει υποψήφια με το κόμμα αυτό, μας είπε ότι «δεν θα με αναγκάσετε να πω ότι ντρέπομαι για τη Ν.Δ.»! Που μας το είχε πει από μόνη της, χωρίς κανείς να την αναγκάσει, βέβαια! Και το τελικό της επιχείρημα; Συμφωνεί -λέει- με τη Ν.Δ. σε περισσότερα από όσα διαφωνεί...
Κυρία Τομαή, να χαίρεστε το κόμμα με το οποίο κατεβαίνετε στις ευρωεκλογές (κι ας ντρέπεστε για αυτό). Και εκεί στη Νέα Δημοκρατία να χαίρεστε τους υποψηφίους σας (κι ας ντρέπονται για εσάς).
http://www.toxwni.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom