Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Άγριο ξύλο και "χημικά" στον τελικό της Α1 χάντμπολ μεταξύ ΑΕΚ - Διομήδης! (βίντεο)

ΤΩΡΑ 20:55 ΔΙΕΚΟΠΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ

Φοβερά γεγονότα πριν από τον τρίτο τελικό της Α1 χάντμπολ μεταξύ της ΑΕΚ και του Διομήδη Άργους, στο κλειστό της Κυψέλης. Άγριο ξύλο μεταξύ των οπαδών της Ένωσης και των ΜΑΤ - Λιπόθυμος οπαδός των “κιτρινόμαυρων” στο παρκέ! 

Στον "αέρα" το ματς,ήδη (20:55)διεκόπη οριστικά χωρίς καν ν' αρχίσει.Ο αθλητικός Δικαστής θα αποφασίσει για την τύχη του...

Μεγάλης έκτασης επεισόδια πριν την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Διομήδη Άργους για τους τελικούς της Α1 χάντμπολ.


Πέντε λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης και για αδιευκρίνιστο -ακόμα- λόγο, υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και τις δυνάμεις των ΜΑΤ, η οποία γενικεύτηκε και έφτασε ως τον αγωνιστικό χώρο.

Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των ΜΑΤ και των οπαδών στο παρκέ του γηπέδου, με την κατάσταση να γίνεται χαοτική. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα, όταν τα ΜΑΤ έριξαν χημικά μέσα στο κλειστό, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική και να επικρατήσει ο απόλυτος πανικός.



Οι παίκτες της ΑΕΚ προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πράγματα, όπως και ο πρόεδρος Δημήτρης Λαζόπουλος, ωστόσο αυτό αποδείχθηκε μάταιο. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο έγινε αποπνικτική, με τον κόσμο να ασφυκτιά στο εσωτερικό και να αποχωρεί αμέσως.

Οπαδός της ΑΕΚ μάλιστα έχασε τις αισθήσεις του και έμεινε για αρκετή ώρα στο έδαφος, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 20:00,ωστόσο πλέον είναι... στον αέρα!!!

Πάντως, μετά από περίπου μισή ώρα ο κόσμος της ΑΕΚ επέστρεψε στις κερκίδες του κλειστού. Έπειτα από 45 λεπτά, ο Υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός και ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Παντελής Χατζηιωάννου, αποφάσισαν να μην διεξαχθεί το παιχνίδι.

Το φύλλο αγώνα έκλεισε, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μεταφερθεί στις δικαστικές αίθουσες, όπου ο αθλητικός δικαστής θα αποφασίσει την Δευτέρα (2/6) για την τύχη του. Το πιθανότερο σενάριο είναι το παιχνίδι να μεταφερθεί για την Τρίτη (3/6) στο ίδιο γήπεδο, κατά πάσα πιθανότητα χωρίς θεατές.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom