Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

22 τραυματίες από ανατροπή λεωφορείου του ΚΤΕΛ στην Πάτρα (φωτο & βίντεο)


Στους 22 έχουν ανέλθει οι τραυματίες, που έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας, μετά την ανατροπή του υπεραστικού λεωφορείου με 30 επιβάτες, σήμερα το πρωί στη μεγάλη περιμετρική της Πάτρας.



Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την αρχική διακομιδή των τεσσάρων τραυματισμένων επιβατών στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας», στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα άλλοι 18 επιβάτες, στους οποίους προηγουμένως είχαν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες στον τόπο του ατυχήματος από τους γιατρούς του ΕΚΑΒ.


Όσον αφορά στις συνθήκες του ατυχήματος, εκτός από τις έρευνες που πραγματοποιούν οι αξιωματικοί της τροχαίας Πατρών, αναμένεται να γίνει και πραγματογνωμοσύνη στο λεωφορείο, προκειμένου να ερευνηθεί, αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στα ελαστικά του οχήματος ή σε μηχανικά του μέρη.



Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται ως σοβαρό ενδεχόμενο, να έσκασε ένα από τα μπροστινά λάστιχα του λεωφορείου, με αποτέλεσμα το όχημα βγει εκτός δρόμου και μέσω του πρανές να σύρθηκε μέχρι τον παράδρομο της περιμετρικής, στο ύψος της Οβρυάς.

Σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαίας Ανδρέας Μανωλόπουλος, ανέφερε πως ο οδηγός του λεωφορείου είναι πολύ έμπειρος και εργάζεται σε αυτή τη δουλειά για πολλά χρόνια και μάλιστα σχολίασε χαρακτηριστικά «ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα».
http://patrastimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom