Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

SILVER ALERT: ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ...

...με το πενάκι του ΚΥΡ

Προφητικός ο ανεπανάληπτος ΚΥΡ,καθώς από νωρίς το πρωί μας έστειλε τη σημερινή του καλημέρα με το σκίτσο που βλέπετε!

Πριν από λίγο ήρθαν οι εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ να τον επιβεβαιώσουν:
Παραιτείται ο Φώτης Κουβέλης

«Τα όργανα του κόμματος θα πάρουν τις αναγκαίες αποφάσεις»
Την παραίτησή του από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ προανήγγειλε ο Φώτης Κουβέλης μετά την συντριβή του κόμματος στις ευρωκλογές και την σφοδρή κριτική που ασκήθηκε από στελέχη στην ηγετική ομάδα και τον ίδιο για τις πολιτικές επιλογές του τελευταίου έτους.

Το Σάββατο θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος, που θα ορίσουν πότε θα συνεδριάσει -εντός τριημέρου- η Κεντρική Επιτροπή, στην οποία ο κ. Κουβέλης θα υποβάλει τελικώς την παραίτησή του.

Επίσης, στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα αποφασιστεί και η ημερομηνία διεξαγωγής του έκτακτου συνεδρίου, όπου θα τεθεί το θέμα της ηγεσίας.

Η ανακοίνωση Κουβέλη

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Κουβέλης αναφέρει ότι υποβάλλει την παραίτησή του στην Κεντρική Επιτροπή και στο συνέδριο του κόμματος, καθώς και ότι οι αναγκαίες αποφάσεις θα ληφθούν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες καταστατικές διαδικασίες.

Η ανακοίνωση του κ. Κουβέλη έχει ως εξής: «Κατέβαλα κάθε προσπάθεια, σε κάθε περίσταση, να προβάλω και να υπερασπισθώ τις δημοκρατικές αξίες που συγκροτούν την παράταξη μας και εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις της ΔΗΜΑΡ.

» Πιστεύουμε, όλοι, σε μια Αριστερά στην υπηρεσία της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της αδιαπραγμάτευτης πολιτικής και κομματικής εντιμότητας.

» Τα αποτελέσματα των εκλογών για την Ευρωβουλή με οδηγούν, ως έχω χρέος, να υποβάλω στην Κεντρική Επιτροπή και στο Συνέδριο του κόμματος την παραίτηση μου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες καταστατικές μας διαδικασίες.

» Αυτά τα όργανα θα πάρουν τις αναγκαίες αποφάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: