Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΣΟΚ στο πανελλήνιο πρώτη μέρα των πανελλαδικών - Αυτοκτόνησε μαθητής στα Γιαννιτσά


- Ο 18χρονος μαθητής δεν πήγε να γράψει πανελλαδικές εξετάσεις 
- Έπεσε στο κενό από 6όροφη πολυκατοικία με την τραγωδία να συγκλονίζει όχι μόνο την πόλη των Γιαννιτσών,αλλά το πανελλήνιο
- Το τραγικό συμβάν έγινε λίγο πριν τις 07.30.

Σύμφωνα με πληροφορίες o μαθητής ανέβηκε στην κορυφή της εξαόροφης πολυκατοικίας που βρίσκεται πολύ κοντά στο 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών και το νοσοκομείο της πόλης και έπεσε στο κενό.

Tο παιδί έφυγε από το σπίτι του το πρωί, αλλά δεν πήγε στο σχολείο για να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις όπως επιβεβαίωσαν και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου. Κατευθύνθηκε στην πολυκατοικία και τα όσα ακολούθησαν ξεσήκωσαν ολόκληρη την περιοχή.

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσε πολύ γρήγορα ασθενοφόρο, που παρέλαβε το άτυχο παιδί βαριά χτυπημένο, με πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα. Αρχικά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Γιαννιτσών όμως κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΕΚΕΠΥ Βορείου Ελλάδος, Τζίνα Λεπτοκαριδου, που μίλησε στο NewsIt, ο άτυχος μαθητής κατέληξε στο δρόμο για το Ιπποκράτειο νοσοκομείο.Εκεί οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Η ανακοίνωση της προέδρου του ΕΚΕΠΥ Βορείου Ελλάδος

Σήμερα 28-05-2014 το πρωί 18χρονος μαθητής υποψήφιος Πανελλαδικών εξετάσεων ,αντί να πάει στο εξεταστικό κέντρο ανέβηκε σε διπλανή πολυκατοικία και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών όπου και έγινε η εκτίμηση της κατάστασής του η οποία ήταν σοβαρότατη. Διασωληνώθηκε και αποφασίστηκε η διακομιδή του στο εφημερεύον Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο. Δυστυχώς όμως ο άτυχος μαθητής κατέληξε.

Είχε πολλαπλά τραύματα θώρακος πνευμόνων και άκρων , ανοιχτή λεκάνη, ήταν δηλαδή πολυτραυματίας και είχε μηδενική πίεση. Όταν παραλήφθηκε από τους Ιατρούς του Ιπποκράτειου ήταν ήδη νεκρός.

Δεν έχω λόγια να εκφράσω την μεγάλη μου οδύνη.
Διοικήτρια ΕΚΕΠΥ/ΠΓΒΕ κ. Λεπτοκαρίδου Λακασά Τζίνα

Οι γονείς του μαθητή έτρεξαν στο νοσοκομείο και ενημερώθηκαν για την τραγική είδηση. Στο νοσοκομείο αναμένονται και αστυνομικοί που θα προσπαθήσουν μέσα από τις καταθέσεις που θα πάρουν, να ρίξουν φως στα αίτια της αυτοκτονίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν κανένας να μην σκέφτεται εάν το παιδί το έσπρωξε κάποιος ή το πήγε κάποιος εκεί, ή οποιαδήποτε άλλη αιτία. Μα κανένας?

0:51' του βίντεο για ακούστε όχι αυτή που μιλάει, αλλά τη φωνή που ακούγεται από μέσα πιο μακρυά που αν το γυρίσετε πολλές φορές θα ακουστεί καλά. Οποιος γνωρίζει θα καταλάβει. Υπάρχουν και σε άλλα σημεία παρεμβολές αλλά σε αυτό το σημείο έχει πολύ σημασία.
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/sok_sta_giannitsa_18xronos_mathhths_aytoktonhse_phgainontas_na_dwsei_stis_panelladikes_eksetaseis.2811679.html

Ανώνυμος είπε...

ο Γρηγορόπουλος παιδί ήταν και αυτό. Παιδιά πολλά είτε ατυχήματα, είτε αυτοκτονίες. Αδυνατείτε να κάνετε κάποια σύνδεση? Αδυνατείτε να σκεφθείτε μήπως υπάρχει κάτι άλλο και δεν είναι οι εξετάσεις, και εάν οι εξετάσεις ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος? Μήπως γνωρίζετε κανένα μυστικό και το κρατάτε γερά γιατί κρύβονται συμφέρονται?

Read more: Go to TOP and Bottom