Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ποιοι έκλεισαν το στόμα του 31χρονου στον Κορυδαλλό; - Ποια μυστικά γνώριζε;

Είχε συμβόλαιο θανάτου για αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκλονιστικά μυστικά φαίνεται ότι κρύβει η μαφιόζικη εκτέλεση του 31χρονου πρόσφατα αποφυλακισμένου νονού της νύχτας, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ τις πρωινές ώρες της περασμένης Τετάρτης σε εστιατόριο στην πλατεία Ελευθερίας, στον Κορυδαλλό. 
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες για τη δολοφονία γνωρίζουν ότι το θύμα, που ήταν γνωστό με το προσωνύμιο «Πιτσίλας», ήξερε πολλά για τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο, ενώ κατά το παρελθόν είχε στην «τσέπη» του «συμβόλαιο θανάτου» με στόχο υψηλόβαθμο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.!
Το παζλ
Τα σημαντικά αυτά στοιχεία συνθέτουν ένα πολύπλοκο παζλ, από το οποίο ανακύπτουν εύλογα ερωτήματα. Τι ακριβώς γνώριζε ο «Πιτσίλας» και ποιος ή ποιοι είχαν συμφέρον να του κλείσει το στόμα; Αν ξετυλίξουν το κουβάρι έτσι ώστε να απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα, τότε οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι πως θα φτάσουν στον δράστη του άγριου εγκλήματος που είχε πλησιάσει αθόρυβα το θύμα και τον εκτέλεσε πυροβολώντας τον τουλάχιστον δύο φορές στο κεφάλι, αλλά και πιθανότατα και στον ηθικό αυτουργό.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εspresso», στο παρελθόν το θύμα είχε επιστρατευτεί από δύο κακοποιούς για να τους εξασφαλίσει ανθρώπους που θα αναλάμβαναν να φέρουν σε πέρας ένα από τα πιο εντυπωσιακά και πιο ακριβοπληρωμένα «συμβόλαια θανάτου» στα ελληνικά χρονικά: την εκτέλεση υψηλόβαθμου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ, που είχε γίνει ο εφιάλτης των πιο σκληρών Ελλήνων κακοποιών!
Η πρωτοφανής αμοιβή έφτανε τα 100.000 ευρώ! Ομως οι εντολείς -ένας βαρυποινίτης με μια παταγωδώς... αποτυχημένη απόδραση από σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας και άλλος ένας κρατούμενος για σωρεία εκβιασμών στον Πειραιά και στην Αθήνα- δεν είχαν ποτέ... έλλειψη ρευστού! Βέβαια, ο βαθμός δυσκολίας για την εκτέλεση του συγκεκριμένου «συμβολαίου θανάτου» ήταν τεράστιος, καθώς μάλιστα είχαν ήδη φτάσει πληροφορίες στα αυτιά του αξιωματικού ότι ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση και έπαιρνε μέτρα προφύλαξης.
Χτύπημα

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός είχε πληροφορηθεί ότι θα δεχόταν χτύπημα από ελεύθερο σκοπευτή που θα καραδοκούσε σε «τυφλό» σημείο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και θα τον πυροβολούσε τη στιγμή που θα έμπαινε στη ΓΑΔΑ! Γι' αυτόν τον λόγο εκείνη την εποχή κυκλοφορούσε με αλεξίσφαιρο γιλέκο κάτω από τα ρούχα του και μπαινόβγαινε στο μέγαρο από τις παράπλευρες εισόδους και ποτέ από την κεντρική!
Γνώριζε τους δολοφόνους των χρυσαυγιτών
Σε ανύποπτο χρονικό διάστημα λίγο καιρό μετά τη διπλή δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο «Πιτσίλας» γνώριζε πολλά για αυτήν. Αλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», στην υπηρεσία έχουν κατασταλαγμένη άποψη πως είχε υπάρξει σύμπραξη ποινικών με αντιεξουσιαστές στο μακελειό με τους δύο νεκρούς και τον έναν τραυματία.
Οπως ήταν φυσικό, ο «Πιτσίλας» μπήκε στο μικροσκόπιο και οι αστυνομικοί άρχισαν να τον παρακολουθούν στενά, τόσο με φυσική παρουσία όσο και με τεχνικά μέσα, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν στοιχεία, κάτι που τελικά δεν κατάφεραν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί ερευνούν σοβαρά το ενδεχόμενο κάποιοι να θέλησαν να βγάλουν από τη μέση τον «Πιτσίλα», επειδή δεν πέρασε απαρατήρητο ότι ασχολήθηκε μαζί του η Αντιτρομοκρατική. Ισως -πιστεύουν- οι εντολείς της δολοφονίας θέλησαν να του κλείσουν το στόμα φοβούμενοι πως, εάν πιεζόταν, θα αποκάλυπτε πράγματα που κατ' αυτούς δεν έπρεπε να ειπωθούν... Η δολοφονία του έβαλε οριστικό τέλος στην προσπάθειά τους να βρουν χειροπιαστά στοιχεία.

Θεοδόσης Π. Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom