Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Της δε-δηλωμένης… το κάγκελο!


Οταν οι πολιτικοί αρχίζουν και “πετάνε” δεξιά και αριστερά καλόσχημες λεξούλες, ή ατάκες του κιλού για το πόπολο, ο πήχης του πνευματικού μας επιπέδου μεγαλώνει πολύ.

Ο Πρωθυπουργός, μας είπε ότι «Στη δημοκρατία κυβερνά η δεδηλωμένη πλειοψηφία» και ανάθεμα αν κατάλαβαν οι παππούδες και οι γιαγιάδες που τον ψήφισαν τι εννοεί. Θα μου πείτε, έχει σημασία;

Όχι, ίσα-ίσα που θα έμειναν με ανοιχτό το στόμα για τη μόρφωση του Αντωνάκη και του κάθε Αντωνάκη. Όσο για τη «δεδηλωμένη πλειοψηφία», ας το αφήσουμε καλύτερα.

Έτσι όπως έχουμε ξεπέσει ως άνθρωποι ηθικά, πνευματικά και οικονομικά, μία φράση είναι συχνά στο λεξιλόγιό μας «μπ⓪υρƍ€λ⓪ έχουμε γίνει». Σε αυτό λοιπόν το μαγαζί, έχουν πλακώσει 
κάθε λογής “νταβατζήδες” για να διαχειριστούν τα έσοδα και τα έξοδα της επιχείρησης και μάλιστα κάποιοι, “σκοτώνονται” για το ποιος θα είναι ο “αρχινταβατζής”.

Δεν είμαι σίγουρος αν οι εργαζόμενοι εντός του “οίκου” περνάνε καλά, αλλά για να έχουν τους ίδιους και τους ίδιους για προστάτες, δε μπορεί, καλά θα είναι. Το μαγαζί πάντως πρέπει να φέρνει και αρκετά έσοδα στους υπεύθυνους, αλλιώς, δε δικαιολογείται αυτή η φαγωμάρα μεταξύ τους για το ποιος θα έχει τα κλειδιά.

Ένας από τους πρώην “νταβατζήδες” αυτού του οίκου, γνωστός και ως ΓΑΠ, είπε μεταξύ άλλων σε μία ομιλία του στη Γερμανία όπου βρίσκεται -μίλησε σε τελετή αποφοίτησης του «Hertie School of Governance»- για την περίπτωση του δημοψηφίσματος που ήθελε το 2011 «Αυτή η απόφαση μου κόστισε τη δουλειά μου…».

Σωστά το είπε ο Γιωργάκης, το να είσαι πρωθυπουργός, δουλειά είναι. Κάποιες φορές του ξεφεύγουν και αλήθειες. Φυσικά επάγγελμα είναι και των βουλευτών και όλων των παρατρεχάμενων που θέλουν να μας σώσουν.

Σχεδόν όλα γίνονται γα την επαγγελματική αποκατάστασή τους και για να γίνει αυτό, θα πρέπει οι εργαζόμενοι εις το «μπουρδέλο», να τους δώσουν το «ΟΚ».

Μετά το δικό μας «ΟΚ» και έχοντας εξασφαλίσει αυτή την άτιμη «δεδηλωμένη», δε μένει παρά να γίνουμε εμείς οι «δε-δηλωμένες» τους γιατί τα αφεντικά έχουν και προσωπικά-οικογενειακά έξοδα. Έχουν μάθει σε ένα τρόπο ζωής που δε θέλουν να τον χάσουν.

Δε-δηλωμένες όλης της χώρας ενωθείτε, τα αφεντικά μας έχουν ανάγκη…


μέσω το Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom