Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Champions League με ανατροπή στην παράταση (βίντεο)

Το μόνο σίγουρο ήταν ότι η κούπα θα πήγαινε στη Μαδρίτη
Η Βασίλισσα ξανά στο θρόνο της!
Νίκη στην παράταση με 4-1 και πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ρεάλ Μαδρίτης!
Το σκορ αδικεί την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ενα λεπτό πριν τη λήξη του κανονικού αγώνα,στις καθυστερήσεις στο 93',ο Σέρχιο Ράμος έδωσε το φιλί της ζωής στη βασίλισσα Ρεάλ κι έστειλε στην κόλαση τη συμπατριώτισσά της Ατλέτικο.

Δυο πατριώτες κοντραρίστηκαν σε ξένη πόλη (Λισαβόνα,πατρίδα του Κριστιάν Ρονάλντο) για το πολύτιμο τρόπαιο του Champions LeagueΡεάλ Μαδρίτης ήθελε το δέκατο κύπελλο στην ιστορία της, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης διεκδικούσε το πρώτο.

Εγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με την Ατλέτικο να είναι πιο δεμένη σαν ομάδα,όμως χαλάρωσε μετά το 80' και το πλήρωσε,αφού στην παράταση κατέρρευσε κι έπαθε πανωλεθρία.

Στο 36' το ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Η άμυνα της Ρεάλ κοιμήθηκε, ο Γκοντίν έπιασε την κεφαλιά στην άστοχη έξοδο του Κασίγιας,που δεν πρόλαβε μετά τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή.



Στο 93' ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΑΛ: Ο Σέρχιο Ράμος με γκολ από κοντά με κεφαλιά στις καθυστερήσεις στέλνει το ματς στην παράταση.


Στην παράταση τα πόδια βάρυναν και οι κράμπες διαδέχονταν η μία την άλλη,ενώ η Ατλέτικο εμφανίστηκε αρκετά επηρεασμένη από την απροσδόκητη ισοφάριση την ώρα που κρατούσε το κύπελλο στην αγκαλιά της.Κρίμα γιατί άξιζε κάτι καλύτερο με την απόδοσή της στα 80 λεπτά του αγώνα!

Στο 110' ΓΚΟΛ ΚΥΠΕΛΛΟ: Καταπληκτική επέλαση του Ντι Μαρία από αριστερά,σέντρα,κόντρα και κεφαλιά του Μπέιλ έδωσε το δέκατο Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης στη Βασίλισσα Ρεάλ Μαδρίτης!


Στο 118'  ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ:σκόρερ ο Μαρσέλο



Στο 119' ΓΚΟΛ από ΠΕΝΑΛΤΙ,ΘΡΙΑΜΒΟΣ για τη ΡΕΑΛ:Πέναλτι από τον Γκάμπι,εκτέλεση από τον Κριστιάν Ρονάλντο και 4-1...

Μελανό σημείο του τελικού τα λίγα ευτυχώς επεισόδια μέσα στο γήπεδο αμέσως μετά το τέταρτο γκολ της Ρεάλ.

Για την ιστορία αυτοί ήταν οι πρωταγωνιστές του τελικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom