Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Αντί για το γάιδαρο χτυπάνε το σαμάρι! Υπόθεση διορισμού του Γιώργου Ανατολάκη

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ…


"Με απόφαση του υπουργού παιδείας ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιώργος Ανατολάκης και τέως βουλευτής προσελήφθη στο γραφείο του, ως μετακλητός υπάλληλος με μηνιαίο μισθό 800 ευρώ.
Την στιγμή που χιλιάδες νέα μορφωμένα παιδιά του Πειραιά είναι άνεργα ο Κώστας Αρβανιτόπουλος προσέλαβε τον Γ. Ανατολάκη ..."
================

Σχόλιο Ζείδωρον:Αγνωστο γιατί τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο
διαδίκτυο η συνταρακτική "αποκάλυψη" για το διορισμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της Εθνικής Γιώργου Ανατολάκη,που εξελέγει και βουλευτής Πειραιά το 2009 με το ΛΑ.Ο.Σ.

Οντως ο διορισμός ως ψυχρή είδηση είναι και προκλητικός και τραγικά ειρωνικός....

Ομως,αφού σημειώσουμε ότι η είδηση είναι μπαγιάτικη (κοντεύει ένας χρόνος από τη μέρα του διορισμού,Ιούλιος του 2013) και ίσως να είχε νόημα αν έβγαινε στην ώρα της ή έστω προεκλογικά,ρωτάμε όλους αυτούς που ειρωνεύονται το Γιώργο Ανατολάκη (μαζί του είχαν προσληφθεί κι άλλοι 12 τουλάχιστον,που όμως είναι "ανώνυμοι"!):

Γιατί δεν χτυπάτε το γάιδαρο,αλλά το σαμάρι;

Σίγουρα κάποιος ισχυρός μεσολάβησε για να πάρει τη θέση και η υπουργάρα,λέγε με Αρβανιτόπουλο,υπέγραψε φαρδιά πλατιά την πρόσληψη για να ξεπληρώσει υποχρεώσεις και να βάλει υποθήκη για μελλοντική αντιπαροχή.

Αν είχαν κουκούτσι μυαλό στο κεφάλι τους δεν θα προκαλούσαν την κοινή γνώμη,ούτε θα εξέθεταν έτσι έναν άνθρωπο που δεν έχει προκαλέσει με το δημόσιο βίο του και που δεν γνωρίζουμε αν πραγματικά έχει ανάγκη αυτή τη θέση.Θα μπορούσαν κάλλιστα να τον τοποθετήσουν σ' ένα από τα τμήματα του Ολυμπιακού κι ούτε γάτα,ούτε ζημιά!

Οσο για τα άνεργα παιδιά του Πειραιά,που κόπτονται οι όψιμοι σχολιαστές-επικριτές του διαδικτύου,είναι αυτά τα ίδια που έστειλαν τον Ανατολάκη στη Βουλή το 2009 και μόλις προχτές το Μαρινάκη και την παρέα του στη θέση του Δημάρχου Πειραιά!

Αδέρφια αυτός ο τόπος θα φτιάξει μονάχα όταν δεν θα χρειάζεται να 'χουμε μπάρμπα στην Κορώνη για μια θέση στο δημόσιο κι όταν οι "πονηροί" αυτού του τόπου δεν θα μπορούν να μας βάζουν να τρωγόμαστε μεταξύ μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom