Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Σχέδια ΝΕΑΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ βλέπουν Αυγή και Γ. Κουρής

Καμιά φορά οι συμπτώσεις είναι παρεξηγήσιμες,αν και ο Γιώργος Κουρής τελευταία στηρίζει φουλ Τσίπρα

Δεκανίκια "προθύμων" να στηρίξουν τα νέα επώδυνα μέτρα, για τα οποία έχουν αναλάβει δεσμεύσεις έναντι των δανειστών, και, ενδεχομένως, να συμπράξουν στην εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας αναζητούν εναγωνίως Σαμαράς και Βενιζέλος σε βουλευτές που έχουν εκλεγεί με κόμματα πέραν της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. Ήδη, κατά πληροφορίες, υπάρχουν "διαπραγματεύσεις" με βουλευτές αντιπολιτευόμενων κομμάτων.

Ως αντάλλαγμα, κατ' αρχάς, προσφέρονται τα κυβερνητικά οφίτσια, τα οποία θα αναδιανεμηθούν με τον ανασχηματισμό που προανήγγειλαν χθες οι δύο συγκυβερνώντες και, όπως ανακοίνωσαν οι κ. Βενιζέλος και Κεδίκογλου, θα προετοιμαστεί καταλλήλως και θα συνδυαστεί με πολιτικές πρωτοβουλίες. Πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη αυτών των σχεδίων είναι η κρίση που έχει ξεσπάσει στους ΑΝ.ΕΛΛ. και τη ΔΗΜ.ΑΡ., ενώ θολή είναι η κατάσταση και στους "ανεξάρτητους".
Από τους ΑΝ.ΕΛΛ. ανεξαρτητοποιήθηκε χθες ο Β. Καπερνάρος, ο οποίος, ωστόσο, δήλωσε ότι δεν προτίθεται να συνεργαστεί με άλλο κόμμα. Ο Φ. Κουβέλης δήλωσε ότι η Προεδρία της Δημοκρατίας "δεν είναι στη σχεδίασή του", αλλά οι "πληροφορίες" και οι φήμες περί συμμετοχής στην κυβέρνηση του αντιπολιτευόμενου βουλευτή Β. Οικονόμου οργιάζουν.
ΑΥΓΗ 30/5/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom