Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Κόλαση στο αεροδρόμιο του Ντονέτσκ - Δεκάδες ρωσόφωνοι νεκροί (βίντεο)

Κόλαση επί γης στο αεροδρόμιο του Ντονέτσκ στο οποίο οι ρωσόφωνοι θρηνούν ήδη 50 νεκρούς καθώς με ελαφρύ οπλισμό αντιμετώπισαν ένα λόχο ειδικών ουκρανικών δυνάμεων, ένα Τάγμα νεοναζιστών της Εθνουφρουράς με την υποστήριξη 50 ΤΟΜΠ και ΤΟΜΑ BTR-80 και BMP-1/-2 και την ουκρανική Αεροπορία να βομβαρδίζει συνεχώς τις θέσεις του.
Ενα βίντεο με ουκρανικό μαχητικό κλειστής υποστήριξης Su-25 το δείχνει να εκτοξεύει ομοβροντίες ρουκετών και ταυτόχρονα να προχωρά σε άφεση θερμοβολίδων για την αποφυγή χτυπήματος από ΜΑΝPAD.
Νέο βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από το δολοφονικό χτύπημα των νεοναζί του Κιέβου σε φορτηγό που μετέφερε 30 ρωσόφωνους τραυματίες. Πρόκειται για άλλο ένα έγκλημα πολέμου που διέπραξε το φασιστικό καθεστώς που έχει εγκατασταθεί στο Κίεβο από τα τέλη του Φεβρουρίου όταν και εκδιώχθηκε από εξεργέσεις υποκινούμενες από πράκτορες της Δύσης ο νόμιμος πρόεδρος της χώρας Β.Γιανούκοβιτς.
Σε άλλο βίντεο φαίνεται η άφιξη δεκάδων σορών ρωσόφωνων μαχητών στο νεκρτομεό του Ντονέτσκ. Πρόκειται για μια σφαγη του ναζιστικού καθεστώτος εναντίον των πολιτών του. Στις μάχες που διεξάγονται δεν έχει λήψει και ο βομβαρδισμός κατοικημένων περιοχών.
Παρότι έχει ανακηρυχθεί νεος πρόεδρος της χώρας ο Π.Ποροσένκο, ακόμα τις επιχειρήσεις τις κατευθύνει ο μεταβατικός ΥΠΕΣ Arsen Avakov και ο αμερικανικής υπηκόοτητας αρχηγός της SBU   Valentyn Nalyvaichenko






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom