Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Δεν βρίσκουν γιατρούς και βάζουν ΛΟΥΚΕΤΟ στα περιφερειακά ιατρεία του Θερμαϊκού

Οι μπαμπάδες του ΠΕΔΥου με μια φτηνή δικαιολογία κλείνουν τα περιφερειακά ιατρεία της Περαίας, της Μηχανιώνας,της Αγίας Τριάδας,της Αρετσούς,της Πυλαίας,του Πανοράματος και του Σταθμού Προστασίας μάνας και παιδιού της Τριανδρίας

του ακτιβιστή

Αναστέλλουν λειτουργία, μεταθέτουν προσωπικό, συσκευάζουν και κλείνουν σε αποθήκες τον εξοπλισμό  και τελικά βάζουν λουκέτα στα περιφερειακά ιατρεία της Περαίας, της Μηχανιώνας και της Αγίας Τριάδας. Όπως το ίδιο κάνουν και στα ιατρεία Αρετσούς, Πυλαίας, Πανοράματος και Σταθμού Προστασίας μάνας και παιδιού της Τριανδρίας.

Στέλνουν τους πολίτες για συνταγογράφηση και για πρωτοβάθμια περίθαλψη στους ιδιώτες. Συντελούν με τις αποφάσεις τους στην ακόμα μεγαλύτερη εξαθλίωση των πολιτών με την συρρίκνωση των δομών υγείας και πρόνοιας στην περιοχή του Θερμαϊκού.

Με μια αιφνιδιαστική απόφασή της η 4η ΔΥΠΕ, που υπογράφει ο διοικητής της Θράσος Βεντούρης, με πρόφαση την μη ύπαρξη αιτήσεων ένταξης ιατρών αλλά και ανακριβείς επικλήσης της λύσης σύμβασης με μισθωμένα οικήματα που λειτουργούν ως ιατρεία (περίπτωση ιατρείου Αγίας Τριάδας που στεγάζεται σε δημοτικό κατάστημα) αποδεικνύει την στοίχισή της με τις αντιλαϊκές μεθοδεύσεις του υπουργείου που έχει στόχο την ιδιωτικοποίηση της υγείας και την κατάργηση του δημόσιου χαρακτήρα της.

Που είναι οι υποψήφιοι σωτήρες δήμαρχοι να πάρουν θέση; Πού είναι η διοίκηση του δήμου; Τι πρόκειται να κάνουν για να αποτρέψουν την ακόμα μεγαλύτερη αποσάθρωση του συστήματος υγείας για τους κατοίκους της περιοχής του Θερμαϊκού;
http://www.activistis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom