Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Φωτεινή Τομαή: Η ξανθιά Μισέλ της Ν.Δ. (βίντεο)


Ρε τι μπουμπούκι είναι αυτή;
Ο λόγος για την κυρία Φωτεινή Τομαή,υποψήφια ευρωβουλευτή της Ν.Δ.,πρώην σύζυγο του Νίκου Κωνσταντόπουλου,ιστορικό,αρχαιολόγο,συγγραφέα,προϊσταμένη της Υπηρεσίας του Διπλωματικού και Ιστορικού Αρχείου του ΥΠΕΞ,Ειδική Απεσταλμένη για Θέματα Ολοκαυτώματος και σχεδόν μόνιμη συνεργάτιδα του "δημοκρατικού" Βήματος!

Δεν την είχαμε δει να μιλάει στην TV,τύφλα να 'χουν η
Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου και η Σοφούλα η Βούλτεψη!Ποταμός η κυρία ή μάλλον χείμαρρος ορμητικός,αλίμονο σ' αυτόν που θα βρεθεί στο διάβα της!Α ρε Νίκο Κωνσταντόπουλε,ήρωας....

Σήμερα το πρωί "απολαύσαμε" την κυρία αυτή,με τα τόσα προσόντα και περγαμηνές να ωρύεται,ως άλλη Μισέλ,κατά του ΣΥΡΙΖΑ,του Τσίπρα και του δύστυχου Κρίτωνα Αρσένη που ήταν δίπλα της και που φάνηκε να τα 'χει χαμένα με τους τρόπους της κυρίας κι ευτυχώς που βρέθηκε η Μαριλένα Κοππά να τη... μαλώσει!

«Άστε την Μέρκελ πίσω. Δεν μας φταίει η Μέρκελ γιατί ο Τσίπρας θέλει να μας βγάλει από το ΝΑΤΟ. Τι είμαστε Λουξεμβούργο η Δανία; Περιβαλλόμαστε από εχθρικά κράτη. Ήρθε τώρα το παιδάκι να μας πει έξω από το ΝΑΤΟ. Οι ταρζανιές και οι παλικαριές», είπε η κυρία Τομαή στον Κρίτωνα Αρσένη, καλώντας τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μην ασχολείται με τα εθνικά θέματα.

«Είστε νέο παιδί. Οι Σκουριές, ο ακτιβισμός, το περιβάλλον, μπράβο. Αφήστε τα εθνικά θέματα σε αυτούς που τα ξέρουν . Ή κάντε φροντιστήριο να τα μάθετε»!

Δείτε το βίντεο από την πρωινή εκπομπή του Mega:



Οπως διαβάζουμε στο nonews-news η κυρία Τομαή λίγες μέρες πριν ξαναβγήκε στο Mega κι έδωσε και τότε ρεσιτάλ:
Τομαή, η κυρία «τίποτα»…

Καημένε Κωνσταντόπουλε, τι σου ‘μελε να πάθεις…

Και συ ρε Αντώνη δεν ήξερες, δεν ρώταγες;..

Μιλάμε για αστέρι. Η Άννα Μισέλ, δεν πιάνει μία μπροστά της. Το πρωί έδωσε ρέστα στην εκπομπή των Οικονομέα – Καμπουράκη.

Ο Κριτσωτάκης (ΣΥΡΙΖΑ) την ρώτησε: Καλά, εσείς πριν μπείτε στην πολιτική σε ποιο πολιτικό χώρο ανήκατε; Τι ήσασταν;

Η απάντηση τους άφησε κάγκελο όλους: Τίποτα!

Η Φωτεινή Τομαή (που για λόγους σκοπιμότητας και ως μη ώφειλε, χρησιμοποιεί το όνομα του πρώην συζύγου της, Νίκου Κωνσταντόπουλου – καημένε Κωνσταντόπουλε τι σου ‘μελε να πάθεις), είπε πως άφησε την καθηγητική της καριέρα, προς χάριν της πολιτικής.

«Περνούσα τα πιο γλυκά χρόνια της καριέρας μου», είπε προκαλώντας τον Κριτσωτάκη, να της ρίξει το καρφί: Κυρία μου, τα πιο γλυκά σας χρόνια, είναι τα χρόνια του μνημονίου;

Μιλάμε για περίπτωση – που ακόμη δεν έχει επιδείξει όλες τις «δυνατότητές» της…

Διαβάστε  σχετικά:
Φωτεινή Τομαή έργα και ημέρες!...

Ζαν Κοέν: Η καταδικασμένη για λογοκλοπή Φωτεινή Τομαή προσπαθεί να αλλάξει την ιστορία των Εβραίων της Θεσσαλονίκης

Η πρώην σύζυγος του Νίκου Κωνσταντόπουλου, στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Μια αχαρακτήριστη απάντηση της κ. Φωτεινής Τομαή στη δημόσια κριτική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom