Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Νέα σύλληψη για παιδική πορνογραφία! - Αυτή τη φορά 71χρονος στη Λάρισα

Ρε τι γίνεται;Που πάμε;Μέρα παρά μέρα και μια καινούργια σύλληψη για παιδική πορνογραφία ή για βιασμό ανηλίκου!
Μήπως ν' αφήσουμε κατά μέρος το νομικό μας πολιτισμό και να ξαναδούμε στα σοβαρά τη θανατική ποινή για ειδεχθή εγκλήματα,όπως είναι κι αυτά κατά μικρών παιδιών;
Ζείδωρον

Με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας συνελήφθη χτες, Κυριακή 11/5,στη Λάρισα ένας 71χρονος, ο οποίος πιάστηκε επ΄ αυτοφώρω να φωτογραφίζει ανήλικα παιδιά που συμμετείχαν σε αγώνες κολύμβησης.

Ειδικότερα, ο 71χρονος έγινε αντιληπτός την ώρα που φωτογράφιζε ανήλικα αγόρια και κορίτσια που συμμετείχαν σε αγώνες κολύμβησης στο Κλειστό Κολυμβητήριο Λάρισας.

Ο συλληφθείς φωτογράφιζε τα παιδιά τη στιγμή που άλλαζαν ρούχα στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, υπό την επιτήρηση των γονέων τους.
Υπήρξε αναστάτωση με αποτέλεσμα να συλληφθεί από την αστυνομία η οποία και του κατέσχεσε τη φωτογραφική μηχανή, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε πλήθος αρχείων με υλικό παιδικής πορνογραφίας, αποθηκευμένο σε διάφορα ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα.

Τα παραπάνω πειστήρια κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για περαιτέρω εξέταση. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom