Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Τραγωδία στην Αρχαία Κόρινθο: Αγοράκι 3 ετών ανασύρθηκε νεκρό από βόθρο (φώτο & βίντεο)

Πέντε συλλήψεις για τον τραγικό θάνατο του τρίχρονου
Σοκαρισμένος ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος

Τραγωδία στην περιοχή της Αρχαίας Κορινθίας, καθώς νεκρό μέσα από βόθρο ανασύρθηκε ένα τρίχρονο παιδί.Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, που ερευνούν οι αρχές, ο τρίχρονος έπεσε
μέσα στον βόθρο που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού.

Το μικρό αγόρι ανασύρθηκε από άντρες της πυροσβεστικής χωρίς τις αισθήσεις του και το παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που το μετέφερε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το Σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στην Αρχαία Κόρινθο παραχωρήθηκε από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Κιβωτός των παιδιών» στην Ελλάδα και άνοιξε την αγκαλιά του το 2002.

Σήμερα στο Σπίτι μεγαλώνουν 39 παιδιά από 2.5 έως 24 ετών













Σοκαρισμένος ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα αγοράκι μόλις 3 ετών έχασε τη ζωή του όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες έπεσε σε ανοιχτό φρεάτιο.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το τραγικό περιστατικό έγινε μέσα στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού στην Αρχαία Κορινθία.

Αμέσως στο σημείο μετέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία απεγκλώβισε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του. Το μικρό αγόρι παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το μετέφερε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σοκαρισμένος ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος. Είμαι σοκαρισμένος όπως και όλα τα παιδιά που είναι εδώ και δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έγινε αυτό το κακό. Το φρεάτιο ήταν ανοιχτό γιατί γίνονταν εργασίες και κάποια στιγμή ένα μεγαλύτερο παιδί κατευθύνθηκε προς την πόρτα της εξόδου και έτρεξαν κάποια άτομα να το προστατεύσουν για να μην βγει στον δρόμο γιατί περνούσε μία νταλίκα. Εκείνη η στιγμή ήταν που το αγοράκι διέφυγε της προσοχής και έπεσε στο φρεάτιο. Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω. Είναι σαν να έχασα για δεύτερη φορά το παιδί μου. Δεν μπορώ να πιστέψω πως έγινε αυτό το κακό.


https://korinthostv.gr/

Πέντε συλλήψεις για τον τραγικό θάνατο του τρίχρονου

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό ενός νηπίου ηλικίας περίπου τριών ετών, το οποίο έπεσε σήμερα το πρωί μέσα σε υπόγειο χώρο συγκέντρωσης λυμάτων, στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην περιοχή «Θέατρο», στην Αρχαία Κόρινθο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν η υπεύθυνη των εγκαταστάσεων, δύο γυναίκες-συνοδοί ανηλίκων και δύο άνδρες που πραγματοποιούσαν εργασίες στον υπόγειο χώρο λυμάτων.

Όσον αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, τη στιγμή που βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες για την εκκένωση της δεξαμενής, το νήπιο ξέφυγε από την προσοχή της συνοδού του και έπεσε στον υπόγειο χώρο.
https://korinthostv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom