Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Μαγική εκδήλωση από την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και το Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ (φωτο)


"Η μουσική είναι η πιο δυνατή μορφή μαγείας", Marilyn Manson. 
Μια τέτοια μαγική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3.12.23 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου με την παρουσία πλήθους κόσμου.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και το Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρίες, διοργάνωσε μουσική εκδήλωση «Ενθύμιον Έρωτος» με την υψίφωνο κα Τζίνα Φωτεινοπούλου και τον ηθοποιό-τραγουδιστή κ. Παναγιώτη Πετράκη υπό την μουσική επιμέλεια με την συνοδεία πιάνου του μαέστρου κ. Παναγή Μπαρμπάτη.

Η κα Τζίνα Φωτεινοπούλου που κατάγεται από το Αγρίνιο, εντυπωσίασε με την ερμηνεία της και καθήλωσε το κοινό, που είχε κατακλίσει την αίθουσα του Παπαστρατείου, με την βελούδινη φωνή, την αισθαντική, αισθησιακή και λαμπερή της παρουσία και ο κ. Παναγιώτης Πετράκης με την άρτια ερμηνεία και την απόλυτα προσαρμοσμένη σκηνική παρουσία, υπό την καθοδήγηση του υπέροχου μαέστρου κου Παναγή Μπαρμπάτη. Κατόρθωσαν να δημιουργήσουν διάδραση και μέθεξη με το κοινό.Ήταν μια βραδιά μαγική.

Ο συναρπαστικός δρόμος της μουσικής οδήγησε το κοινό σε χαλάρωση, εκτόνωση, όμορφες και γλυκές αναμνήσεις. Ταξίδεψε την ψυχή και το μυαλό στο παρελθόν ανασύροντας μνήμες και συναισθήματα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Αιτωλ/νίας ο κ. Θανάσης Παπαθανάσης, ο κ. Μίλτος Ζαμπάρας, η Αντιπεριφερειάρχης κα Μαρία Σαλμά, ο Δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Γκίζας Βασίλειος, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου κα Μαρία Παπαγεωργίου, ο κ. Κων/νος Ζώης, ο κ. Ευθύμιος Γρίβας και ο κ. Κων/νος Καλαντζής. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. κ. Πάνος Λούκας, πολλοί Πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νικόλαο Κοροβέση για την συνεργασία, την χορηγό μας εταιρεία Rehab Care - Είδη Αποκατάστασης και Ιατρικής Φροντίδας, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και τον ΑΧΕΛΩΟ TV.

Τέλος,ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους

Για την Τ.Δ.Ε. της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου 
Η Πρόεδρος 
Λαμπρινή Κολοβού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom