Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Καταγγελία ότι κλάπηκαν οι χρυσές βέρες ηλικιωμένης που πέθανε στο νοσοκομείο


Ένα αδιανόητο περιστατικό φέρεται να συνέβη στο Γενικό Κρατικό στη Νίκαια, καθώς σύμφωνα με καταγγελία μίας γυναίκας, έκλεψαν από την ηλικιωμένη μητέρα της που πέθανε στο νοσοκομείο, τις δύο χρυσές βέρες που φορούσε.

Η 86χρονη γυναίκα νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό στη Νίκαια και παραμονές των Χριστουγέννων υπέκυψε. Τότε η κόρη της ζήτησε σαν ενθύμιο τις δύο χρυσές βέρες που φορούσε στα χέρια της. Μία δική της και μία του συζύγου της, που είχε πεθάνει πριν από χρόνια.

Όπως καταγγέλλει στο Mega η κόρη της γυναίκας που πέθανε, κάποιοι μέσα στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν έκλεψαν τις 2 χρυσές βέρες που φορούσε πριν παραδώσουν τη σορό της ηλικιωμένης γυναίκας στο γραφείο τελετών, που είχε αναλάβει την κηδεία.

Η οικογένεια της 86χρονης δηλώνει αποφασισμένη να κινηθεί νομικά σε περίπτωση που μέσα στις επόμενες μέρες, δεν βρεθούν οι βέρες που όπως καταγγέλλουν «έκαναν» φτερά. Μάλιστα εμφανίζεται πεπεισμένη πως πίσω από την κλοπή βρίσκονται εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Στο νοσοκομείο πραγματοποιείται έρευνα μετά την καταγγελία και οι συγγενείς της 86χρονης περιμένουν να ενημερωθούν.

«Θέλω απλώς τις βέρες των γονιών μου»

Η κόρη της θανούσας μίλησε στο Live News λέγοντας πως  «ένας λόγος που αποφάσισα να απευθυνθώ σε ‘σας είναι για να μην  ξανασυμβεί σε άλλους. Δεν ενδιαφέρομαι ούτε για ποινική δίωξη ούτε για αποζημίωση, θέλω απλά τις βέρες των γονιών μου».

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom