Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Επεισόδια στου Ρέντη: Πέθανε ο αστυνομικός που δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση με τη ναυτική φωτοβολίδα


Δεν τα κατάφερε κι έχασε τη μάχη ο 31χρονος αστυνομικός που δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση με τη ναυτική φωτοβολίδα κατά τα επεισόδια στου Ρέντη. Ο 31χρονος κατέληξε την Τετάρτη (27.12.23), ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρότατα τη νύχτα των επεισοδίων στου Ρέντη πέθανε από ανακοπή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν εγκεφαλικά νεκρός. 

Υπενθυμίζεται ότι οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας είχαν προχωρήσει στον ακρωτηριασμό του ποδιού του, που επλήγη από τη ναυτική φωτοβολίδα.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί ένας 18χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι εκτόξευσε ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των άγριων επεισοδίων. 

Ο 18χρονος φέρεται να έχει ζητήσει για δεύτερη φορά την ένταξή του σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα, ως προς το σκέλος εκείνο που είναι ακόμα ανοικτό και αφορά την αστυνομική προανάκριση για την αθλητική βία στα γήπεδα. Ανάλογο αίτημα έχουν καταθέσει ακόμα τρία εμπλεκόμενα άτομα στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom