Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Κρήτη: Ανατριχιαστικός τραυματισμός αγρότη από αλυσοπρίονο στην Ιεράπετρα


Ο άτυχος αγρότης μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο μετά το φρικτό ατύχημα που είχε στην Ιεράπετρα με αλυσοπρίονο. Τι διαπίστωσαν οι γιατροί που τον εξέτασαν.

Ο σοβαρά τραυματισμένος αγρότης στη σπονδυλική στήλη από αλυσοπρίονο, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Ο 52χρονος άνδρας τραυματίστηκε ενώ εκτελούσε αγροτικές εργασίες στην Ιεράπετρα στην Κρήτη. Το μόνο θετικό είναι πως η ζωή του δεν κινδυνεύει. Ο δρόμος όμως μέχρι να σταθεί και πάλι στα πόδια του, είναι μακρύς και δύσκολος.

Το ατύχημα συνέβη όταν ο 52χρονος με τη χρήση ξυλοκοπτικού έκοβε ξύλα. Σύμφωνα με τον ίδιο κάποια στιγμή και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο ίδιος γλίστρησε, με αποτέλεσμα το αλυσοπρίονο να τον τραυματίσει στην πλάτη. Παρά τους φρικτούς μπόνους ο 52χρονος κατάφερε να ειδοποιήσει έναν φίλο του ζητώντας βοήθεια.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ο 52χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε σπάσει 3 σπονδύλους, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου όπως και έγινε.

Δεν κινδυνεύει η ζωή του 52χρονου ωστόσο κρίνεται επιβεβλημένη η νοσηλεία του στο Βενιζέλειο και η παρακολούθηση του από εξειδικευμένη σε αυτά τα τραύματα ιατρική ομάδα.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom