Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Ο Φατίχ Τερίμ νέος προπονητής του Παναθηναϊκού - Λύθηκε μονομερώς η συνεργασία με τον Γιοβάνοβιτς, λένε οι Τούρκοι


Νέος προπονητής του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να θεωρείται ο Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος τεχνικός θα αντικαταστήσει στον πάγκο του τριφυλλιού τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Απρόσμενη εξέλιξη στον Παναθηναϊκό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αποτελέσει παρελθόν από τον πράσινο πάγκο και στη θέση του θα έρθει ο Φατίχ Τερίμ.

Τα τουρκικά ΜΜΕ πήραν φωτιά το μεσημέρι της Τρίτης (26/12/23) και οι πληροφορίες από τη γειτονική χώρα επιβεβαιώνεται πλέον και στην Ελλάδα.

Ο 70χρονος Τούρκος προπονητής έρχεται στην Ελλάδα την Τετάρτη (27/12) για να πιάσει άμεσα δουλειά στον Παναθηναϊκό.

«Ναι, τα νέα είναι αλήθεια. Ήρθαν χθες και συμφωνήσαμε. Πηγαίνω αύριο το πρωί στην Αθήνα. Θα είμαι στην προπόνηση το απόγευμα» ήταν η λακωνική δήλωσή του Φατίχ Τερίμ.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον κορυφαίο Τούρκο προπονητή ποδοσφαίρου στην ιστορία της γειτονικής χώρας με πολλούς τίτλους εντός και εκτός της πατρίδας του.

https://www.newsit.gr/

Λύθηκε μονομερώς η συνεργασία με τον Γιοβάνοβιτς, λένε οι Τούρκοι


Καμία αντίδραση, μέχρι στιγμής, από την «πράσινη» ΠΑΕ

Επανέρχεται με νέο tweet ο Τούρκος δημοσιογράφος που ανέδειξε το θέμα του Φατίχ Τερίμ, υποστηρίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός έλυσε μονομερώς τη συνεργασία του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, μετά τη «βόμβα» που έριξε το πρωί της Τρίτης (26/12) περί πρόσληψης του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό, ήρθε με νέα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter να μιλήσει για απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον πάγκο του «τριφυλλιού».
Ο 61χρονος Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο των «πρασίνων» από το καλοκαίρι του 2021. Συνολικά έχει φτάσει τα 113 παιχνίδια στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και κέρδισε το Κύπελλο Ελλάδος το 2022.

Από την πράσινη ΠΑΕ δεν έχει υπάρξει κάποια θέση μέχρι στιγμής ούτε για τη φημολογούμενη συμφωνία με τον Φατίχ Τερίμ ούτε για τη φήμη περί λύσης της συνεργασίας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom