Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Τραγωδία στην Τουρκία: 10 νεκροί και 57 τραυματίες σε καραμπόλα - Φωτογραφίες από το σημείο


Τροχαίο με 10 νεκρούς και 57 τραυματίες, στο οποίο ενεπλάκησαν 7 οχήματα στο τμήμα Sakarya της εθνικής οδού Βόρειου Μαρμαρά στην Τουρκία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του πρακτορείου Anadolu, επτά οχήματα, μεταξύ των οποίων τρία λεωφορεία και ένα φορτηγό, ενεπλάκησαν σε καραμπόλα στην τοποθεσία Dağdibi προς την  Κωνσταντινούπολη για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Λόγω του τροχαίου, η συγκοινωνία στην κατεύθυνση της Κωνσταντινούπολης του αυτοκινητόδρομου σταμάτησε.

Σε δήλωσή του στον ανταποκριτή του ΑΑ, ο κυβερνήτης της Σακαρία Γιασάρ Καραντενίζ δήλωσε ότι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 57 τραυματίστηκαν στο δυστύχημα. Ο κυβερνήτης Karadeniz δήλωσε ότι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία και το έργο των ομάδων στην περιοχή συνεχίζεται.

Οι ομάδες συνεχίζουν να απομακρύνουν οχήματα από το δρόμο στην περιοχή όπου επικρατεί πυκνή ομίχλη.

Από την άλλη πλευρά, ο γενικός εισαγγελέας της Sakarya, Osman Köse, έφτασε επίσης στην περιοχή και έκανε έρευνα. Για το δυστύχημα έγινε γνωστό ότι ορίστηκαν 4 εισαγγελείς.

Για το δυστύχημα έχει ξεκινήσει έρευνα

Στο μήνυμα που μοιράστηκε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Yılmaz Tunç συλλυπήθηκε τις οικογένειες των νεκρών και ανέφερε ότι μάλλον οφείλεται το δυστύχημα στην ομίχλη. Επίσης, ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Ο υπουργός Tunç είπε, «Έχει ξεκινήσει έρευνα από την Γενική Εισαγγελία της Sakarya σχετικά με το τροχαίο και έχουν ανατεθεί 3 δημόσιοι εισαγγελείς υπό τον συντονισμό ενός αναπληρωτή γενικού εισαγγελέα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom