Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Λήμνος: Βρέθηκε νεκρός ο αδερφός του Στέλιου Ρόκου που είχε πάει για ψαροντούφεκο


Ο αδερφός του δημοφιλούς τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου είχε πάει για ψαροντούφεκο και αγνοούταν, στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου, στη Λήμνο.

Το βράδυ του Σαββάτου (30/12/2023) μετά από έρευνες, έγινε γνωστό ότι βρέθηκε νεκρός.

Λίγη ώρα αργότερα το μαγαζί που εμφανίζεται ο Στέλιος Ροκκος, έβγαλε ανακοίνωση με αφορμή το τραγικό συμβάν, τονίζοντας ότι «στη δύσκολη αυτή στιγμή» είναι όλοι δίπλα του.

Ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου Νίκος, ήταν 50 ετών…

Σύμφωνα με το limnosreport δεν είναι η πρώτη οικογενειακή τραγωδία για τον Στέλιο Ρόκκο, καθώς το 2021 είχε χάσει και τον άλλον αδερφό του, από ανακοπή καρδιάς, επίσης σε ηλικία 50 ετών.

Τον αναζητούσαν για ώρες

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το πρωί ο Νίκος Ρόκκος που ασχολούταν επαγγελματικά με το ψάρεμα έφυγε για την παραλία, χωρίς να δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι καλώντας το Λιμεναρχείο.

Άνδρες του λιμενικού σώματος τις απογευματινές ώρες εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για ερεύνα.

Δυστυχώς, τα αποτελέσματα της έρευνας, ήταν τα χειρότερα για τους δικούς του ανθρώπους….

Το βράδυ του Σαββάτου (30/12/23) έγινε γνωστό ότι ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λήμνου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom