Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Λάρισα: Ανήλικοι... μπούκαραν ξημερώματα και τον «ρήμαξαν» - Χειροπέδες σε 17χρονο


Στον Ανακριτή οδηγείται σήμερα ένας 17χρονος, ο οποίος συνελήφθη μετά από κλοπή σε σπίτι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας» πρόσφατα είχε συλληφθεί ξανά ως εμπλεκόμενος σε κλοπές χαλιών από εταιρεία καθαριότητας και φύλαξης χαλιών.

Όπως κατήγγειλε Λαρισαίος στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, στις 3 τα ξημερώματα στης 24ης Δεκεμβρίου και ενώ αυτός βρισκόταν στο σπίτι του, δυο άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι του και αφαίρεσαν έναν χρυσό σταυρό με την αλυσίδα του, ένα κινητό τηλέφωνο, δύο άδειες δερμάτινες τσάντες ώμου, καθώς και ένα μικρό μεταλλικό κουτί που περιείχε κέρματα.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον ένοικο του σπιτιού, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή, όταν εκείνος άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας προέκυψε ότι οι δράστες ήταν τελικά τρεις, ο 17χρονος με δύο ακόμη ανήλικους, οι οποίοι αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με την οποία, οι τρεις δράστες, στις 20 Δεκεμβρίου και στις 4.10 τα ξημερώματα αποπειράθηκαν να εισέλθουν στο σπίτι του, αλλά επειδή έγιναν αντιληπτοί από τον ένοικο εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους

Στις 22 Δεκεμβρίου επίσης στις 4.22 τα ξημερώματα αφού παραβίασαν την εξώπορτα πατρικής οικίας Λαρισαίας ερεύνησαν τους χώρους για να αφαιρέσουν τελικά είδη ρουχισμού, απροσδιόριστης αξίας. Ο 17χρονος συνελήφθη και κρατείται προκειμένου σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή.

https://www.onlarissa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom