Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Νέα Σμύρνη: Συχνοί οι άγριοι καυγάδες μεταξύ των αδερφών - Είχαν χτυπηθεί με σιδερογροθιά και μαχαίρι το καλοκαίρι (βίντεο)


Συχνοί ήταν οι άγριοι καυγάδες μεταξύ του 18χρονου και του 16χρονου αδερφού του στην Νέα Σμύρνη.Ο 18χρονος ήταν αυτός που σκότωσε τον αδερφό του με ένα ψαλίδι, μέσα στο σπίτι τους στην Νέα Σμύρνη την Τρίτη (26.12.2023).

Όπως αναφέρει γείτονας, ο οποίος έχει μαγαζί στην περιοχή, το καλοκαίρι υπήρξε κι άλλο σοβαρό περιστατικό μεταξύ των αδερφιών, σε σημείο κοντά στο σπίτι.

Τότε, και πάλι με αφορμή ένα ρούχο, έπαιξαν ξύλο. Ο 16χρονος είχε βγάλει σιδερογροθιά για να χτυπήσει τον αδερφό του. Τότε ο 18χρονος αμύνθηκε με ένα μαχαίρι. Και τότε είχε κληθεί η αστυνομία.

Επίσης αναφέρει πως και οι 2 «έκαναν λίγο έντονη ζωή». Όπως είπε, είχε πιάσει τον 16χρονο 2 φορές να του μιλήσει, λόγω των όσων έκανε. Φάνηκε να ακούει, όπως λέει ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, και του είπε μάλιστα ότι θα πάει σεζόν να δουλέψει.


Το χρονικό της δολοφονίας

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, γύρω στις 19:30 το βράδυ της Τρίτης (26.12.2023) τα δύο αδέρφια άρχισαν να καυγαδίζουν για ένα ρούχο (ο μικρός είχε πάρει μια μπλούζα του μεγάλου, χωρίς να τον ρωτήσει). Πληροφορίες αναφέρουν ότι συχνά καυγάδιζαν.

Εκείνη την ώρα στο σπίτι ήταν η μητέρα τους, η γιαγιά τους και η κοπέλα του 18χρονου, μια 20χρονη από την Αλβανία. Η γιαγιά των παιδιών προσπάθησε να τους χωρίσει.

Όμως η κατάσταση έγινε χειρότερη, και άρχισαν να χτυπιούνται με μπουνιές και κλωτσιές. Τότε ο 18χρονος πήγε στην κρεβατοκάμαρα και άρπαξε ένα ψαλίδι, και κινήθηκε προς τον αδερφό του, κυνηγώντας τον για να τον καρφώσει. Αυτός προσπάθησε να κρυφτεί και πήγε στο σαλόνι, κλείνοντας και την ενδιάμεση πόρτα.

Ο 18χρονος την άνοιξε, πήγε καταπάνω του και άρχισε να τον καρφώνει στο στήθος. Το παιδί βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος, και πλέον το κακό είχε συμβεί. Μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Αστυνομία πήγε στο σπίτι στις 20:45, όπου εντόπισε το ψαλίδι – με κόκκινη και μαύρη λαβή – το οποίο είχε πάνω αίματα.

Ρεπορτάζ: Άννα - Τριανταφυλλιά Τσούτσα

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom