Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Πώς έχασε τη ζωή του ο 32χρονος αστυνομικός - Ο μοιραίος καυγάς (φωτο & βίντεο)


Μια νέα τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης (28.12.2023) αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν αστυνομικό μόλις 32 ετών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλα ξεκίνησαν όταν ο αστυνομικός – εκτός υπηρεσίας – βρισκόταν μαζί με παρέα σε μπαρ της Θεσσαλονίκης στην οδό Κατσιμίδη.

Λίγο μετά τις 4 και την ώρα που το μπαρ ετοιμαζόταν να κλείσει, ο κουμπάρος του αστυνομικού διαπληκτίστηκε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με έναν 44χρονο Νορβηγό.

Ο αστυνομικός έσπευσε να μπει στη μέση και να χωρίσει τους δύο άνδρες, όταν αναπάντεχα ο Νορβηγός έβγαλε μαχαίρι και του επιτέθηκε.

Ο άτυχος αστυνομικός έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα ο κουμπάρος του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που βρέθηκε στο σημείο, ο αστυνομικός δέχτηκε τη μαχαιριά στα μπροστά και αριστερά στο λαιμό του με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει επί τόπου.

Ο 44χρονος Νορβηγός συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας, ενώ όπως είπε η ιδιοκτήτρια του μπαρ στους αστυνομικούς όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να μην αντιληφθούν κάτι.

Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom