Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Να τους γκρεμίσουμε (και με τη βία), ΧΩΡΙΣ να επαναφέρουμε τις σάπιες εφεδρείες της χούντας


Γράφει ο Μπαρμπανίκος

— ΨΕΜΑ ΠΡΩΤΟ: ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΟΥΠΟΛΗ…..
ΟΧΙ: ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ μετά από τεράστιο αριθμό οικονομικών σκανδάλων, σε σύντομο χρονικό διάστημα.-

— ΨΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: — Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ…..
ΟΧΙ: Και ο γκαγκάς και μεγαλοαπατεώνας ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ, μετά από τεράστιο αριθμό οικονομικών σκανδάλων -σε κοινή θέα πάντων- σε σύντομο χρονικό διάστημα.-

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
Η Διεθνής Τραπεζική Τροϊκάνικη Χούντα, διαβλέπει και προβλέπει τις εξελίξεις και δοκιμάζει εναλλακτικές λύσεις, για να εξασφαλίσει το καθεστώς και να αρπάζει τη μερίδα του λέοντος απ΄ τα κλεμμένα.

Όταν αυτή η αδίστακτη χούντα, διαπιστώνει ότι κάποιες δοκιμές νέων ή ανακατασκευασμένων υπηρετών μαραίνονται και ξηραίνονται ταχύτατα, ξαναβγάζει δοκιμασμένες συνταγές διαδοχικής συνέχειας αμαρτωλού αίματος συγγένειας, δια της ηρωοποίησης προηγούμενων κακοποιών, όπως ο χοντρόμπαλος Καραμανλής, όπως ο γκαγκάς Παπανδρέου, που προϋπηρέτησαν πιστά την ίδια χούντα τραπεζιτών.

— Είναι λάθος μας, να ξεχνάμε τόσο γρήγορα και να ξαναβλέπουμε με συμπάθεια αυτούς που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ μας έχουν γδάρει πολλαπλώς στο άμεσο παρελθόν. Αυτούς που μας σκοτώνουν καθημερινά με βρόμικα μέσα…. Θάψτε τα πολιτικά ρεμάλια ΟΛΑ και μη παρασέρνεστε από τη παραπληροφόρηση….

— ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΕΦΕΔΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom