Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Φωτορεπορτάζ από την Κυριακάτικη γιορτή στο Πάρκο Αγρινίου

«Το πάρκο θα μείνει – Τσιμέντο δε θα γίνει»
Ευτυχώς η απερχόμενη Δημοτική αρχή δεν πρόκανε να ολοκληρώσει το ευφάνταστο έργο της,όπως από τον Οκτώβρη του 2013 είχαμε προβλέψει κι έτσι παραδίδει... ένα οργωμένο χωράφι στη θέση του Πάρκου!

Mε σύνθημα «Το πάρκο θα μείνει – Τσιμέντο δε θα γίνει» και σε έδαφος αντιπαραθέσεων με το Δήμο Αγρινίου, ο οποίος δίνει διαφορετικό περιεχόμενο στην «ανάπλαση» του πάρκου, από αυτό που επιθυμούν οι κάτοικοι, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 11/5 με επιτυχία οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις από την "Ανοιχτή Συνέλευση για την Προστασία και Αναζωογόνηση του Παπαστράτειου Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου".

Ο ερχομός της Άνοιξης έγινε αφορμή για μία ολοήμερη γιορτή πάρκου για μικρούς και μεγάλους, με μουσικοθεατρικές δράσεις, εργαστήρια, περιβαλλοντολογικές δράσεις και συναυλίες στον χώρο του Παπαστράτειου Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου.


Την Κυριακή αποδείχτηκε ότι το Πάρκο είναι και θα παραμείνει ζωντανό.

Στο χώρο του Πάρκου υπήρχαν επιφάνειες ξύλου και πανιά για βάψιμο,πάνω στα οποία εκφράστηκαν με περισσή φαντασία κι ευστοχία οι Αγρινιώτες,το σημειώνουμε για κάποιους που φοβήθηκαν όταν άκουσαν για γκράφιτι!


Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε είναι από τη σελίδα Σώστε το πάρκο Αγρινίου και από τη σελίδα της κυρίας Γεωργίας Μάγου

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το σχετικό μας φάκελο για το Πάρκο Αγρινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom