Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Κύπρος: Διεκόπη λόγω σοβαρών επεισοδίων το ντέρμπι ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ


- Μετά από μία ώρα διαβουλεύσεων στα αποδυτήρια ο διαιτητής κ. Μασιάς ανακοίνωσε την οριστική διακοπή του «τελικού»
- Στη Δικαστική θα κριθεί ο Πρωταθλητής, με το ΑΠΟΕΛ να είναι το «φαβορί» στα χαρτιά
- Τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής Κακά από κροτίδα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο
- Κλειστοί δρόμοι στη Λευκωσία περιμένοντας την επιστροφή των ΑΠΟΕΛιστών



Τελικά, 49’ λεπτά κράτησε η ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ. Oi εξονυχιστικές έρευνες και τα περίφημα δρακόντεια μέτρα δεν απέδωσαν και πάλι, με αποτέλεσμα να αμαυρωθεί με επεισόδια και οριστική διακοπή ο «τελικός» του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, στο 49ο λεπτό άρχισαν να πέφτουν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο από την εξέδρα που βρίσκονταν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, με αποτέλεσμα να σημειωθεί δίλεπτη διακοπή στον αγώνα. 




Και μόλις αυτοί ηρέμησαν, μετά και τις παραινέσεις του ιστορικού αρχηγού Σατσιά, και ο «τελικός» ξεκίνησε πάλι, τη σκυτάλη –ή μάλλον την κροτίδα– πήραν οι οπαδοί της ΑΕΛ…

Δυστυχώς, κροτίδα που έπεσε στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ στο 52' τραυμάτισε τον ποδοσφαιριστή Κακά, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερα στην υγεία του.

ΠΗΓΗ: sportfm.com.cy

Επίσης από τη ρίψη κροτίδων τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα του τηλεοπτικού σταθμού που κάλυπτε το παιχνίδι.

Στα αποδυτήρια οι διαβουλεύσεις για την έκβαση του αγώνα ήταν πυρετώδεις. Χαρακτηριστικό είναι πως ο πρόεδρος της ΑΕΛ κ. Σοφοκλέους έβαζε εγγύηση τον ίδιο τον εαυτό του για να συνεχιστεί το ντέρμπι και προσφέρθηκε να καθίσει στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, πρωτοβουλία την οποία απέρριψε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ.

Μετά από μία ώρα περίπου, ο διαιτητής του αγώνα κ. Μασιάς ανακοίνωσε και επίσημα την οριστική διακοπή του ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ

Πλέον, η Δικαστική Επιτροπή θα αποφασισεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι και θα κρινεί στα χαρτιά τον Πρωταθλητή 2013-2014, με τον ΑΠΟΕΛ να είναι το «φαβορί», αφού από κροτίδα που έπεσε από την εξέδρα των οπαδών της ΑΕΛ -ως απάντηση στη ρίψη αντικειμένων που προηγήθηκε από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ- επήλθε η οριστική διακοπή του ματς.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αποχώρηση των οπαδών των δύο ομάδων, κάτω από την έντονη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη Λευκωσία -περιμένοντας την επιστροφή των φίλων του ΑΠΟΕΛ- κλειστοί είναι ο δρόμος από τη συμβολή της λεωφόρου Λεμεσού με τη λεωφόρο Αγλαντζιάς, από τη λεωφόρο Κένετυ, μέχρι τη λεωφόρο Στασίνου. και η λεωφόρος Μακαρίου έξω από το ξενοδοχείο Χίλτον. 
http://www.newsit.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom