Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο...ΣΑΜΑΡΑΣ Ο...ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ...ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ !!!

Δραματικές εξελίξεις με επίκεντρο το μέγαρο Μαξίμου, αφού έφυγαν από εκεί με ελικόπτερο ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μόλις νύχτωσε προχθες και αφού ξέραμε μόνο τα έξιτ πολ. Ο ήχος του ελικοπτέρου βββββββρρρρρ ξεσήκωσε όλη την περιοχή.
 
 Πολλοί κάτοικοι των γύρω περιοχών είχαν ψυλλιαστεί ότι θα συμβεί αυτό και βγήκαν στα παράθυρα και έξω στα μπαλκόνια και κουνούσαν τα μαντίλια αποχαιρετώντας τους κυρίους Σαμαρά και Βενιζέλο. Αυτοί κοιτούσαν κάτω δακρυσμένοι για τη μοίρα τους να εγκαταλείψουν ως φυγάδες τη χώρα τους.


Ο προορισμός τους διαδόθηκε αμέσως, ήταν το μέρος όπου χάθηκε το μαλαισιανό αεροπλάνο που δεν βρέθηκε, για να ανοίξει η γη και να τους καταπιεί.
 
 Η κοπάνα αυτή διαδόθηκε αμέσως και υπήρχε μεγάλη ζήτηση ελικοπτέρων.
 
 Από τους πρώτους που ζητούσαν ελικόπτερο ήταν οι κύριοι Στουρνάρας, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος εκδήλωσε την πρόθεση να την κοπανήσει από το προαύλιο του «Ευαγγελισμού» ή του «Αμαλία Φλέμιγκ».
 
 Λίγη ώρα μετά, το ελικόπτερο με τους Σαμαρά-Βενιζέλο ήταν πάνω από την Ιταλία, από όπου η αποκλειστική φωτογραφία. Εκεί έγινε κάτι το καταπληκτικό.
 
 Εκανε στροφή επιτόπου και ξαναγύρισε στο Μαξίμου, αφού έδιναν από τη μονταζιέρα του υπουργείου Εσωτερικών αποτελέσματα με τη βοήθεια των καναλιών που είχαν μετατραπεί σε ΥΕΝΕΔ, ότι έκλασε ο πεθαμένος. Ετσι οι περίοικοι άκουσαν πάλι τον γνωστό ήχο βρρρρρρρρ του ελικοπτέρου.
 
 Να μην τα πολυλογώ, αυτό με το ελικόπτερο που φεύγει και γυρίζει στο Μαξίμου βρρρρρρρ, γινόταν συνέχεια μέχρι το πρωί που ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος ανάλογα με τα αποτελέσματα την κοπάναγαν από το Μαξίμου ή επέστρεφαν.
 
 Το ίδιο άλλωστε έκανε και ο Τσίπρας. Τη μία φορά ντυνόταν πρωθυπουργός στην Κουμουνδούρου και ανάλογα με τη ροή των αποτελεσμάτων ξεντυνόταν.
 
 Την τελική απόφαση άφησαν να την πάρουν το βράδυ των ευρωεκλογών, οπότε θα αποφασίσουν αν θα ξαναφύγουν. Αλλωστε μέχρι το πρωί έκαναν αμέτρητες πρόβες και την Κυριακή θα αποφασίσουν αν βρρρρρρρρ.           

ΠΗΓΗ :    ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ
το είδαμε στο http://patrinaki.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom