Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Άθλιο σπαμάρισμα από “σοσιαλιστικό” κόμμα - Δεν έχει ξαναγίνει!


Αυτή την ώρα που μιλάμε, γίνεται κάτι πραγματικά αδιανόητο στο διαδίκτυο. Κατά καιρούς όλοι έχουμε λάβει μαζική αλληλογραφία από εταιρείες κλπ που χρησιμοποίησαν την ηλεκτρονική μας διεύθυνση χωρίς την άδεια μας.

Το συγκεκριμένο κόμμα όμως που αυτοπροσδιορίζεται ως “σοσιαλιστικό” (εντέλει όπου ακούς πολύ σοσιαλισμό, να ανησυχείς σφόδρα), σπαμάρει αλύπητα σε συγκεκριμένη λίστα με προσωπικά mails, επαγγελματικά και ότι άλλο μπόρεσαν να βρουν.

Το παρανοϊκό της υπόθεσης; Όποιος απαντά στο mail που λαμβάνει, παρότι οι διευθύνσεις γίνονται με κρυφή κοινοποίηση, το μήνυμα του κοινοποιείται σε όλους τους παραλήπτες της λίστας! Μιλάμε για δεκάδες μεϊλς διαμαρτυρίας που αναγκαστικά τα βλέπουν όλοι οι δύσμοιροι παραλήπτες.

Έτσι αντιλαμβάνεστε τον σοσιαλισμό σύντροφοι; Σαν τον μέγα πατερούλη του σοσιαλφασισμού, τον Γιώργο Παπανδρέου; Σοβαρευτείτε…
http://olympia.gr/

Σχόλιο Ζείδωρον:και λίγα γράφει το Ολυμπία γι' αυτό το ανελέητο σπαμάρισμα,που κάποιοι έξυπνοι σκαρφίστηκαν.Μην απαντάτε να πάει στο διάολο,γιατί σε κάθε απάντηση-διαμαρτυρία η "πυραμίδα" μεγαλώνει και καταντάει άκρως εκνευριστική η ιστορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom