Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Οταν η μισή Ελλάδα πεινάει... Απόβαση ολιγαρχών στη Χαλκιδική και πάρτι 1 εκατ. με συμμετοχή κροίσων και... λαϊκών καλλιτεχνών

Εκλεκτά ονόματα από τη λίστα με τους πλουσιότερους Ρώσους, γνωστοί επιχειρηματίες, πολιτικοί, εκπρόσωποι της σόουμπιζ και περισσότεροι από 1.000 καλεσμένοι
Τους ενόχλησαν μόνο για διατάραξη κοινής ησυχίας!!!
Πρόβα τζενεράλε για... τα γκαρσόνια της Ευρώπης;
Αναδημοσιεύουμε από το Εθνος της Κυριακής για να μαθαίνουμε πως ζουν τα... φτωχαδάκια!

Ηταν η ανθρωπογεωγραφία των λαμπερών εγκαινίων του ξενοδοχείου Pomegranate wellness spa hotel, στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής, εκεί όπου η νύχτα της Πρωτομαγιάς έγινε... μέρα από τα εντυπωσιακά βεγγαλικά σε ένα πανάκριβο φαντασμαγορικό σόου που έκοβε την ανάσα.

Καυτό κουτσομπολιό της βραδιάς, το κόστος της εκδήλωσης, που λέγεται πως έφτασε το 1 εκατ. ευρώ, με τους μύστες να λένε ότι πίσω από την επιμέλειά της ήταν η ίδια εταιρεία που διοργάνωσε την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι.


Αλλωστε ήταν από καιρό γνωστό ότι οι υπεύθυνοι του πολυτελούς ξενοδοχείου, που φιλοδοξεί να αποτελέσει κόμβο για τους Ρώσους τουρίστες στην Ελλάδα, σκόπευαν να δώσουν με εντυπωσιακό τρόπο το «στίγμα» του.

Χλιδή και λαμπεροί καλεσμένοι
Σύμφωνα με το "Έθνος της Κυριακής",ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι Κάμο Αβαγκουμιάν, Σαμβέλ Καραπετιάν και Αρσέν Κανόκοφ, που είναι στους 100 πλουσιότερους ανθρώπους της Ρωσίας, αλλά απέφυγαν τα φλας, σε αντίθεση με τον πιο εξωστρεφή Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είχε δίπλα του τον υπουργό Πολιτισμού της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι. Παρούσα και η  Βάνα Μπάρμπα.


φωτό από Έθνος της Κυριακής
φωτό από Έθνος της Κυριακής

Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα, το παρών στη βραδιά έδωσε και Ρώσος δισεκατομμυριούχος, που συγκαταλέγεται στους δέκα πλουσιότερους ανθρώπους της χώρας, το όνομα του οποίου κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό από το ξενοδοχείο. Πέπλο μυστηρίου καλύπτει και το ύψος της επένδυσης, ωστόσο καλά ενημερωμένες πηγές κάνουν λόγο για 70 εκατομμύρια ευρώ!

Αντάξια της επένδυσης ήταν και η βραδιά των εγκαινίων, στην οποία συμμετείχαν 130 καλλιτέχνες και περιελάμβανε μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα, δεξιοτέχνες μάγους, επιδείξεις γυμναστικής, σόου με λέιζερ, γκουρμέ δείπνο τεσσάρων πιάτων, αλλά και live συναυλία του Αντώνη Ρέμου και του επίσης διάσημου Ρώσου τραγουδιστή Φίλιπ Κιρκόροφ. Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα πυροτεχνήματα διάρκειας 15 λεπτών υπό τους ήχους γνωστών τραγουδιών, αλλά και ο στολισμός των τραπεζιών και γενικότερα του χώρου με εκατοντάδες λευκά τριαντάφυλλα, κρίνους και μοβ ορτανσίες, που λέγεται ότι κόστισαν 200 χιλιάδες ευρώ!


Ο Ρέμος και η... αστυνομία
Η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου, λίγο μετά τις 23:30 απογείωσε το κέφι των προσκεκλημένων όμως η βραδιά είχε απρόοπτα. Στις 00.15 η Αστυνομία θέλησε να σταματήσει τη συναυλία που βρισκόταν σε εξέλιξη έπειτα από πολλαπλές καταγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας. 

Ο Ρέμος όπως γράφει το Έθνος, συνέχισε να τραγουδά λέγοντας: "Εγώ δεν σταματώ, ας με συλλάβουν..."(η προσωποποίηση της αντίστασης!!!), ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το κέφι και τη διάθεση των καλεσμένων που άρχισαν να χορεύουν γύρω από την πισίνα. Είκοσι λεπτά αργότερα, ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να διακόψει, με τον κόσμο να τον χειροκροτά για αρκετή ώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom