Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Το Megaλο παπαγαλάκι του ΔΟΛ αποκαλεί καθυστερημένους 1.655.022 ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ


Το προφίλ του κόσμου που εκπροσωπεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πιστεύει ότι  "σκιαγραφεί" σε κυριακάτικο άρθρο του ο παντογνώστης δημοσιογράφος Γ.Πρετεντέρης, ο οποίος αναλύει τους λόγους για τους οποίους  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας καλά έκανε και δεν πήγε στην τελετή για την ελληνική προεδρία της Ευρωπαικής Ενωσης.

Ο πανέξυπνος κύριος Πρετεντέρης εν πλήρει συνειδήσει ανάβει φωτιές,γράφοντας ότι πρόκειται για ανθρώπους"...στερημένους,κακομαθημένους, καθυστερημένους που η τελευταία τους σκασίλα είναι ποιος προεδρεύει στην Ευρωπαική Ένωση"!

Πέρα από απύθμενο θράσος είναι και κουταμάρα να προκαλεί κατ' αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον 1.655.022 ανθρώπους,που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιουνίου του 2012, ο ίδιος ο Γιάννης Πρετεντέρης που πέταγε μπουκάλια στα γήπεδα και που τέσσερα χρόνια τώρα πλέκει καθημερινά το εγκώμιο της τρόικας και των εδώ τοποτηρητών της.

Αν είχε λίγη τσίπα πάνω του θα επιχειρούσε να αναλύσει γιατί ο κόσμος είναι ταλαιπωρημένος,στερημένος και θυμωμένος και να το μεταφέρει και στ' αφεντικά του κι όχι να επιχειρεί ξεδιάντροπα να προσβάλει εκατομμύρια ανθρώπους που εξαθλίωσαν αυτός και οι όμοιοί του που παριστάνουν τους "σωτήρες" μας.

Μην του φανεί παράξενο αν ξαναφάει γιαούρτια στην Αντίπαρο,γιατί και η υπομονή έχει τα όριά της!

Διαβάστε το απόσπασμα του άρθρου:

"... Ανεξαρτήτως προθέσεων ή διακηρύξεων, ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται και εκπροσωπεί έναν κόσμο ταλαιπωρημένο, στερημένο, κακομαθημένο, θυμωμένο ή καθυστερημένο (Πείτε το όπως θέλετε...), του οποίου τελευταία σκασίλα είναι ποιος προεδρεύει στην Ευρωπαική 'Ενωση..."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αρχιλαμογιο

Read more: Go to TOP and Bottom