Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Στου Ζωγράφου καραμπινάτα στελέχη Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ κατεβαίνουν λέει "ανεξάρτητοι" !!!


Γεμίσαμε Ανεξάρτητους στου Ζωγράφου

του Θανάση Δαβαλά
Γεμίσαμε ανεξάρτητες υποψηφιότητες στου Ζωγράφου για τις εκλογές του 2014 και δεν έχουμε κομματικούς υποψηφίους. Αν φυσικά δώσουμε βάση στα λεχθέντα τους. Φυσικά μια τέτοια αφέλεια δεν είναι επιτρεπτή στις ημέρες μας . Για να δούμε εν συντομία λοιπόν τις μέχρι τώρα υποψηφιότητες στην πόλη μας.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ήταν επιστημονικός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στην Β’ Αθηνών και έχει λάβει το “χρίσμα” του Γιάννη Καζάκου. Κατά τα άλλα όμως είναι ανεξάρτητος

Ο Θοδωρής Μετικαρίδης , δ/ντης στο πολιτικό γραφείο υφυπουργού της ΝΔ , στενός συνεργάτης του Γιάννη Καζάκου (άλλα δεν πήρε το χρίσμα από αυτόν) δηλώνει και αυτός ανεξάρτητος.

Η Αναστασία Μπότου δεν υπήρξε θέση στον Δήμο Ζωγράφου που να μην υπηρέτησε επί δημαρχίας Γιάννη Καζάκου , γνωστή για την δεξιά της πολιτική τοποθέτηση κατέρχεται και αυτή ως ανεξάρτητη.

Ο Κώστας Καλλίρης σημαντικό ίστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ , έχει υπηρετήσει σε σημαντικές κυβερνητικές θέσεις επι ΠΑΣΟΚ και με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ το 2010 είναι και αυτός ανεξάρτητος

Ο Αντώνης Πέττας, άλλο σημαντικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έχει λάβει και αυτός στο παρελθόν το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ , μάζεψε τα σημαντικότερα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από τον Καλλίρη και διεκδικεί και αυτός τον δήμο σαν ανεξάρτητος.

Η Τίνα Καφατσάκη από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ ( κάπως νεφελώδες το τοπίο εκεί) παρότι είχε πάρει το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ το 2006 , χειροκροτούσε τον Γιωργάκη Παπανδρέου το 2009 όταν επισκέφτηκε την πόλη μας στο ΙΚΑ Ζωγράφου,τώρα την πιάνει αντιρρητικός παροξυσμός όταν ακούει την λέξη ΠΑΣΟΚ και δηλώνει και αυτή ανεξάρτητη.

Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις. Οι έντιμες πολιτικά εξαιρέσεις που είτε διαφωνείς είτε συμφωνείς μαζί τους δεν μας φλομώνουν στις παπαρολογίες.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ζωγράφου με τον Ανδρέα Καραβίδα δηλώνει ευθαρσώς ότι αποτελεί δημοτική παράταξη του ΚΚΕ και το Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου με την Ράνια Νενεδάκη που συσπειρώνει ριζοσπαστικές δυνάμεις της αριστεράς που δεν επιθυμούν καμία συνεργασία με τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.( Κομμάτι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.α.).

Όλοι οι υπόλοιποι όμως διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για το ακομμάτιστο των δημοτικών τους κινήσεων και την ανεξαρτησία τους από κομματικούς μηχανισμούς.

Δεν λέμε. Κανείς δεν προήλθε από παρθενογένεση σε αυτή την ζωή πλην του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.Από εκεί και πέρα όμως ειδικά όταν οι δεσμοί τους με κομματικούς μηχανισμούς είναι ζώσα κατάσταση και όχι παρελθοντική τουλάχιστον να μην μας αντιμετωπίζουν σαν μ@λ@κες.

Βέβαια ,όλοι μας οφείλουμε να αναρωτηθούμε αν είμαστε, ειδικά όταν επιτρέπουμε την διαιώνιση του ξύλινου πολιτικού λόγου δια της επιβράβευσης του που γίνεται με την ψήφο μας.

Για το zografou.net

Θανάσης Δαβαλάς

http://zografou.net/zografou-ekloges-2014/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom