Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Εμφύλιος στη συγκυβέρνηση για την αφίσα με τις... μίζες!

Το ΠΑΣΟΚ αποκαλεί τον Σαμαρά Μαυρογιαλούρο!

- Σφοδρή επίθεση του γραμματέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Καρύδη στη ΝΔ
- Κάνει λόγο κακόγουστη αφίσα που μοιάζει με διαφήμιση ζυμαρικών γνωστής εταιρείας
- Καταλήγει: «Ας μαζέψει η ηγεσία της ΝΔ τους ανεγκέφαλους πριν την οδηγήσουν σε πλήρη εξευτελισμό»


Στην αρχή αντιμετωπίστηκε σκωπτικά. Στην συνέχεια το πράγμα σοβάρεψε. Η αφίσα που κυκλοφόρησε η ΝΔ για τα 17,7 εκατομμύρια ευρώ από τις μίζες που επιστρέφονται στους πολίτες με εντολή Σαμαρά έγινε κόκκινο πανί για τους συγκυβερνώντες.

Η κριτική και έντονη μάλιστα ήρθε από τον γραμματέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Καρύδη.

Η αφίσα της ΝΔ που ανέβηκε στην σελίδα του κόμματος στο facebook και κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "διαφήμιζε" την επιστροφή -προς τον ελληνικό λαό- 17.7 εκ. ευρώ από «μίζες» και ειδικότερα με τη μορφή κάλυψης χειρουργείων ανασφάλιστων πολιτών, παροχής δωρεάν στέγης σε άπορους φοιτητές και διάθεσης υπολογιστών με ειδικά προγράμματα για την εκπαίδευση τυφλών μαθητών, «με εντολή του πρωθυπουργού κ. Α. Σαμαρά».

Σε σχόλιό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Καρύδης αναφέρει:

«Με μια κακόγουστη αφίσα στο facebook (η οποία μοιάζει με διαφήμιση ζυμαρικών γνωστής εταιρείας) η ΝΔ επιχειρεί να καρπωθεί μικροκομματικά τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση συνεργασίας και η Δικαιοσύνη να επιστραφούν στα δημόσια ταμεία χρήματα από μίζες».
«Δεν διστάζει να εκθέτει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, εμφανίζοντάς τον να υιοθετεί πρακτικές Μαυρογιαλούρου» συνεχίζει ο κ. Καρύδης και προσθέτει: «Ας μαζέψει η ηγεσία της ΝΔ τους ανεγκέφαλους πριν την οδηγήσουν σε πλήρη εξευτελισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom