Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Πρώτο διπλό για τον Παναιτωλικό,0-1 τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο


Η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας έπεσε πριν από λίγο στο Ηράκλειο,όπου ο Εργοτέλης υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό από τον οποίο και ηττήθηκε με 0-1.

Το παιχνίδι άρχισε με ψιλόβροχο και συνεχίστηκε με καταρρακτώδη βροχή κατά διαστήματα.Παίζοντας μυαλομένα και ψύχραιμα ο Παναιτωλικός πέτυχε το πρώτο διπλό του  κι έφτασε τους 30 βαθμούς.Ουσιαστικά πλέον έχει εξασφαλίσει από πολύ νωρίς την παραμονή του στην Α' κατηγορία κι από δω και πέρα ψάχνει ό,τι καλύτερο.

Και οι δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους ήθελαν τη νίκη!
Πιο ουσιαστικός και πρακτικός ο Παναιτωλικός,λίγο άτυχος ο Εργοτέλης και το διπλό ήρθε... φυσιολογικά.

Πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό στο 19',όταν σε ωραίο γύρισμα του Ανέν, ο Καμαρά κατέβασε τη μπάλα και σούταρε στην πλάτη του Μεχία.

Στο 24' ανταπέδωσε ο Εργοτέλης με ωραία σέντρα του Τζανακάκη από δεξιά, ο Αναστασάκος έπιασε πολύ όμορφη κεφαλιά, αλλά ο Ράφαελ έπεσε στη γωνία του και έδιωξε εξαιρετικά.

Στο 43' ο Γκάλο πάσαρε στον Καμαρά καιεκείνος σούταρε με την μία ανοίγοντας το σκορ για τον Παναιτωλικό.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Εργοτέλη και αρκετή πίεση στα καρέ του Παναιτωλικού,που όμως δεν απέδωσε!

Την πιο μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση είχε ο Εργοτέλης στο 75' με τον Διαμαντάκο, αλλά την κεφαλιά του σταματάτησε πάνω στη γραμμή ο Ανέν.

Ο Νταλμά με την είσοδό του είχε πολύ καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ του Παναιτωλικού,αλλά σούταρε ψηλά άουτ

*Τελευταίο παιχνίδι, το σημερινό, για τον Μάρις Βερπακόφσκις. Ο Λετονός παίκτης, σταματάει την μπάλα, για να γίνει τεχνικός διευθυντής σε ομάδα της πατρίδας του
*Ο Εργοτέλης έψαχνε την πρώτη του νίκη με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο του
*Ο Παναιτωλικός έψαχνε την πρώτη εκτός έδρας νίκη του
*Με λευκές εμφανίσεις αγωνίστηκε ο Παναιτωλικός
*Πρώτη εμφάνιση του Ανέν με τη φανέλα του Παναιτωλικού

Εργοτέλης (Μαρίνος Ουζουνίδης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Αζίζ, Σαρρής, Μεχία, Καρντόσο, Μπουχαλάκης(46' Διαμαντάκος), Μπαντιμπανγκά, Ρομάνο, Χαντί (71' Κούμπικ), Αναστασάκος(84' Βερπακόφσκις) .

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):Ράφαελ, Γκάλο, Κούσας, Μπικέι, Ανέν, Τζούνιορ, Γοδόι, Μπακάκης(82' Κουτρομάνος), Σφακιανάκης, Θεοδωρίδης (77' Νταλμά), Καμαρά (86' Μπούντιμιρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom