Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Το Δημόσιο και Επιχειρήσεις Δημόσιου συμφέροντος, ασφάλιζαν τους εργαζόμενους, στην ΑΣΠΙΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ!!!

  — ΑΚΟΜΑ και η Βουλή… ΑΚΟΜΑ και υπουργεία… Οργανισμοί και επιχειρήσεις δημόσιου συμφέροντος, συνέδραμαν την εταιρεία του Παύλου Ψωμιάδη, στο κόλπο των ομαδικών ιδιωτικών ασφαλίσεων!!!!

  — ΣΥΝΕΧΕΙΑ 03 : Σπουδές στην DAF.ική τέχνη των Ι.Χ. συνταξιοδοτικών – Επιχειρήσεις Δημοσίου συμφέροντος, είχαν ομαδική ασφαλιστική κάλυψη των εργαζομένων τους στην «ΑΣΠΊΣ-ΠΡΌΝΟΙΑ» ΑΕΓΑ.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ:
1.–Σπουδές στην DAF.ική τέχνη των τραπεζοασφαλιστικών εταιρειών προς τα στελέχη τους (1) !!!
2.–ΣΥΝΕΧΕΙΑ: Σπουδές στην DAF.ική τέχνη των τραπεζοασφαλιστικών εταιρειών προς τα στελέχη τους (2) !!!!

Στον συνημμένο σχετικό πίνακα ….με μια απλή ανάγνωση προκύπτουν συγκεκριμένα ερωτήματα:
Κατ” αρχήν αναφέρεται….  »η δυνατότητα δημιουργίας και αποταμιευτικών λογαριασμών από επιχειρήσεις ….οι οποίοι -λογαριασμοί- ονομάζονται D.A.F (Deposit Administrasion Funds) με σκοπό…. κλπ».
- Υπάρχουν αλήθεια ….πολλών ταχυτήτων εργαζόμενοι στον Δημόσιο τομέα και τις Δημόσιες επιχειρήσεις;
 
- Αναφέρονται, «καταβαλλόμενες» προμήθειες -όχι ποσά- στον πίνακα ….προφανώς σε μεγαλομεσίτες και υψηλόβαθμους του δικτύου που τα οικονομάγανε  ….και «μπούκωναν» με over commission και μπόνους ….άραγε και από τις ασφαλίσεις του δημόσιου τομέα
[ Καίριο ερώτημα:  Θα τα "παίρνουν" τώρα οι μεγαλοασφαλιστές και από τα ασφάλιστρα του τρίτου πυλώνα ....δηλαδή από το κομμάτι των εισφορών που με νόμο θα μεταφερθούν στην ιδιωτική ασφάλιση;   Αλλιώς γιατί "κόπτονται" τόσο πολύ; ]
Στον συνημμένο πίνακα, αναφέρονται σε δημοσιοποιημένα στοιχεία του Μαΐου 2006, εικοσιπέντε επιχειρήσεις με ομαδική ασφάλιση στο προσωπικό τους.   Σε επίσης δημοσιοποιημένα στοιχεία του Ιουνίου 2007, αναφέρονται τριάντα έξη ….και τον Ιούνιο 2008 -πριν το κλείσιμο- βλέπουμε πάλι εικοσιπέντε.  Που «μετακόμισαν» -ασφαλιστικά- οι έντεκα;
Τι έγιναν τα συμβόλαια αυτών επιχειρήσεων με το κλείσιμο της ασφαλιστικής  ….»εξαγοράσθηκαν»  -ενώ αυτοί με τα ατομικά έφαγαν τη «φόλα»-  ή μήπως μεταφέρθηκαν -ίσως και κάποιων από τις εικοσιπέντε- σε «άλλες» ασφαλιστικές, με τα κεφάλαια τους «κομπλέ» ….στην «υγειά» και πάλι ….των υπόλοιπων κορόιδων;
Προφανώς -αν «εξαγοράσθηκαν»- ….πήγαν προς τα εκεί ….όπου μεταφέρθηκε και το κύριο μέρος του δικτύου πωλήσεων της Ασπίς ….θα το ψάξουμε προσεχώς.  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Όποιος μας πει εδώ, ότι ….πέφτουμε στην παγίδα του λεγόμενου «κοινωνικού αυτοματισμού» ….τέρμα τα ψέματα!    Υπάρχουν άνθρωποι άστεγοι στο δρόμο, άνεργοι, πεινασμένοι και απερίθαλπτοι ….και όλοι οι «ευνοημένοι» να σπεύσουν ν” αποδώσουν -κατά τον Νόμο- τα του «Καίσαρος των Καίσαρι ….»   δηλαδή τα οφειλόμενα στο Ελληνικό Δημόσιο.

Δεν ξέρω Μπαρμπανίκο αν συμφωνείς με την προηγούμενη θέση ….αν θέλεις άλλαξε την ….αν συμφωνείς ανέβασε το άρθρο και τον πίνακα, με τις δικές σου επισημάνσεις ….όπως εσύ ξέρεις!

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]
από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom