Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ταγματαλήτες!

Το περασμένο Σάββατο οι ταγματαλήτες που συγκροτούν τα «τάγματα εφόδου» της ναζιστικής συμμορίας διέπραξαν το αδιανόητο: Έθεσαν σε λειτουργία τον παραστρατιωτικό μηχανισμό των ελληνόφωνων «Ες- Ες» τους, πήγαν στο Κερατσίνι, στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας, βεβήλωσαν το χώρο, και στη συνέχεια επιτέθηκαν με πέτρες και ρόπαλα σε στέκι αντιφασιστών.  

Επισημαίνουμε:
Οι ταγματαλήτες, τέσσερεις μήνες μετά τη δολοφονία του Φύσσα, πάλι στο Κερατσίνι, έδρασαν ως εκπρόσωποι της «Χρυσής Αυγής». Έδρασαν ως εκπρόσωποι του Μιχαλολιάκου. Του «Καιάδα». Του Λαγού. Του Κασιδιάρη. Έδρασαν, δηλαδή, ως εκπρόσωποι όλων αυτών που θυμάστε τι ισχυρίστηκαν, τότε: Οτι «καμία σχέση» δεν είχε το (ναζιστικό) κόμμα τους με τη δολοφονία του παλικαριού…
Η οικογένεια του Παύλου, μετά τα γεγονότα του Σαββάτου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων σημειώνεται ότι «η καταστροφή του μνημείου και των διαφόρων αντικειμένων-συμβόλων σχετικώς με τη μνήμη του Παύλου, η διανομή, κατά τρόπο προκλητικό, φυλλαδίων οι ύβρεις και οι απειλές από παρελαύνοντες έξω σχεδόν από την οικία μας με πλήρη στρατιωτική αμφίεση είναι προφανές ότι στοχεύουν όχι μόνο στον εκφοβισμό και κατατρομοκράτηση της οικογένειάς μας, αλλά και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας και αποτελούν μία ακόμη μαχαιριά σε όλους εμάς αλλά και μία μαχαιριά στην ύπαρξη και λειτουργία πανανθρώπινων αξιών». 
Από πλευράς μας μια ακόμα κουβέντα: Οι ταγματαλήτες, αυτοί που βεβήλωσαν το Σάββατο το χώρο που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας, είναι ακριβώς αυτό:ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ! Σαν τους ιδεολογικούς και πολιτικούς προγόνους τους. Τίποτα λιγότερο: Ταγματαλήτες!
Προτείνουμε, δε, σε αυτούς που τους στηρίζουν και λένε ότι θα τους ψηφίσουν να βάζουν το βίντεο και να το βλέπουν. Ξανά και ξανά...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπουγιόπουλε όλο μαλακίες λες . Μια πρόταση θα σου πω . Ο κουμμουνισμός φταίει για όλα ρε μαλάκα

Read more: Go to TOP and Bottom