Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

H Aννα Μισέλ Ασημακοπούλου,ο Σκουρλέτης και ο Κατσανέβας έγιναν μαλλιά κουβάρια μιλώντας στον... Ενικό (βίντεο)


Οι κρίσιμες αποφάσεις για την ελληνική οικονομία, το χρηματοδοτικό κενό, το χρέος και ο ρόλος της Ευρώπης και του ΔΝΤ βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο της εκπομπής του STAR «στον Ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου αφού τόνισε ότι τα προηγούμενα χρόνια οι πολιτικές της χώρας συντηρούνταν με δανεικά και πως η χώρα έφτασε στο χείλος του γκρεμού, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι εξαγγέλλει κατάργηση μέτρων του προϋπολογισμού χωρίς να έχει κοστολογήσει την πολιτική του.

Κάποια στιγμή μάλιστα, όταν η συζήτηση πήγε στο Κατοχικό δάνειο και την «αρνητική» στάση της Γερμανικής Αριστεράς απέναντι σε αυτό, τα αίματα ανάμεσα στην κ.Ασημακοπούλου και τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη άναψαν, με τον δεύτερο να κατηγορεί την πρώτη για ψευδείς δηλώσεις.

«Λέτε συνεχή ψέματα. Η πολιτική σας χρεοκοπεί τον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Σκουρλέτης, προκαλώντας την αντίδραση της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ , η οποία λίγο αργότερα λογομάχησε και με τον γενικό γραμματέα της «Δραχμής» Θεόδωρο Κατσανέβα για τον λεγόμενο νόμο «Κοραλίτο», που επιβλήθηκε στην Αργεντινή .

«Πριν μπει στο ελικόπτερο ο Ντε Λα Ρούα, έκανε το λεγόμενο «Κοραλίτο» , τον νόμο που έλεγε ότι για ένα χρόνο όταν πηγαίνετε στην τράπεζα δεν θα μπορείτε να παίρνετε τα χρήματα σας, θα μπορείτε να πάρετε μόνο ένα συγκεκριμένο ποσό. Αφού έγινε αυτό, βγήκε ο κόσμος στους δρόμους, έγινε το μακελειό, έφυγε ο Ντε Λα Ρούα με το ελικόπτερο και ήρθε πολιτική αστάθεια άνευ προηγούμενου …. Κατήργησε μονομερώς το μνημόνιο, αυτό έκανε η Αργεντινή» είπε η κ.Ασημακοπούλου, προκαλώντας την αντίδραση του κ.Κατσανέβα.

«Λέτε ψέματα, διαστρεβλώνεται την αλήθεια. Μακάρι να είχαμε την πορεία της Αργεντινής» είπε ο κ.Κατσανέβας, απευθυνόμενος στην κ.Ασημακοπούλου.

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ στο STAR

Ολόκληρη η εκπομπή ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom