Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Δεν είναι παρανοϊκοί. Είναι δουλέμποροι και βγάζουν δισεκατομμύρια!


Ένας τίμιος άνθρωπος με στοιχειώδη λογική και βασική ηθική, θα απορούσε ακούγοντας τις κραυγές κατά του λιμενικού σώματος από βέβηλα στόματα. Από τον Παπανδρέου εως τα απόβλητα της δημοσιογραφίας που προσπαθούν να καταδικάσουν τους σωτήρες και να αθωώσουν τους φονιάδες.

Πως είναι δυνατόν πολιτισμενοι άνθρωποι να θέλουν να “θεσμοθετήσουν” τους σκυλοπνίχτες των δουλεμπόρων στο Αιγαίο;
Πως είναι δυνατόν αντί να ανοιξει η συζήτηση για δημιουργία κέντρων υποδοχής αμάχων προσφύγων στις Ελληνικές πρεσβείες με ταυτόχρονη απελαση όλων των μάχιμων που έχουν λάβει μαϊμού άσυλο, κάποιοι να μιλούν για διαιωνιση του εγκλήματος;

Όχι, η Ελλάδα δεν πρέπει να κλείσει τα μάτια στην προσφυγιά, διότι ως έθνος τη γνωρίζουμε καλά. Πρέπει να ανοίξει την αγκαλιά της ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, σε κάθε γυναίκα και παιδί από τις εμπόλεμες ή κατεχόμενες από την Σαρία ζώνες, με αντίστοιχη υποδομή στις εκεί πρεσβείες μας.

Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να ακυρωθεί κάθε παροχή ασύλου σε μάχιμους ισλαμιστές που έχουν παρεισφρύσει στην χώρα, βοηθουμενοι από τα κυκλώματα των δουλεμπόρων. Πως είναι δυνατόν στο λίκνο του ανθρωπισμού να έχουν άσυλο ισλαμιστές πακιστανοί, οι δολοφόνοι του Λαζανά, του Καντάρη, ο βιαστής της Μυρτώς κλπ και όχι μία μάνα με το βρέφος της που πέφτει στα νύχια των δολοφόνων.

Η απάντηση είναι απλή. Τόσο απλή όσο το βρώμικο κέρδος. Ο τζιρος του δουλεμπορίου ανέρχεται σε δεκάδες δισεκατομμύρια Ευρώ. τα οποία θα εξανεμίζοντο εάν γινόταν το αυτονόητο που προτείνουμε. Οι συμμορίες ισλαμιστών με το καθεστώς ασύλου λειτουργουν ως μηχανές παραγωγής χρήματος, σε όλη την επικράτεια, σε αγαστή συνεργασία με ελληνόφωνα καθάρματα. Πίσω από αυτή την βιομηχανία της φρίκης, κρύβονται εκατοντάδες ρεμάλια, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, κρατικοί λειτουργοί και επαγγελματίες “ευαίσθητοι”. Αρκετά ισχυροί ώστε να εξαγοράζουν το κράτος και να κατευθύνουν την κοινή γνώμη.

Χιλιάδες δούλοι, αιχμαλωτοι αυτών των συμμοριών προσφέρουν μαύρη εργασία σε μία παράλληλη, ανέγγιχτη οικονομία τρόμου. Ανταλλακτήρια συναλλάγματος, money transfers κλπ, λειτουργούν ανεξέλεγκτα για να βγαίνει έξω το μαύρο χρήμα, ενώ για τις χιλιάδες δολοφονίες μεταναστών από αυτά τα κυκλώματα δεν χύνεται ούτε ένα δάκρυ από αυτούς που φαντάζονται σκισμένα κοράνια για να αναχαιτίσουν τις όποιες προσπάθειες θεσμικής αντίστασης στην θηριωδία.

Μην απορείτε λοιπόν για τις παρανοϊκές κραυγές των τελευταίων ωρών. Κάθε κορώνα είναι και μία γεμάτη βαλίτσα μαύρου χρήματος.
από http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom