Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Κι όμως μυρίζουν εκλογές! - Τι θα πει ο Σαμαράς στην Κ.Ο. της ΝΔ

Παρά τις απανωτές διαψεύσεις,ακόμα και σήμερα το πρωί στο Mega από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο,η ατμόσφαιρα (αν και ψεκασμένη) μυρίζει έντονα κοινοβουλευτικές εκλογές!
Η ξαφνική επίσκεψη Σαμαρά στην Κεφαλονιά,η προτροπή του να μπουκάρουν οι βουλευτές στα καφενεία και να πετάνε "χειροβομβίδες",οι παραμυθένιες παροχές από τις... μίζες,η εξαγγελία 400 χιλιάδων θέσεων εργασίας και πολλά άλλα το επιβεβαιώνουν.
Ακόμα και η απόφαση του ΣτΕ  για επιστροφή χρημάτων μόνο στους ενστόλους,λες και οι υπόλοιποι κατουρήσαμε στο πηγάδι,εκεί οδηγούν....
Το μόνο τους μέλημα είναι πως θα διασωθούν οι ίδιοι,οι νεοδημοκράτες γιατί οι πράσινοι εξαφανίστηκαν από το χάρτη ή μάλλον μεταλλάχτηκαν σε "58" κι από κει και πέρα ας πάει και το παλιάμπελο!
Ζείδωρον

Όλα πλέον μυρίζουν εκλογές και ο Πρωθυπουργός στη σημερινή Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ θα ανεβάσει τις προεκλογικές στροφές κατεβάζοντας τους βουλευτές στο πεζοδρόμιο.


Ήδη με κινήσεις όπως η επίσκεψη στην Κεφαλονιά ο Α. Σαμαράς δείχνει πως βάζει το κόμμα σε προεκλογική τροχιά. Με το δικό του παράδειγμα θέλει να δείξει στους βουλευτές πως ήρθε η ώρα να “κατέβουν” στο λαό και να ξεκινήσουν την προεκλογική εκστρατεία.

Οι δημοσκοπήσεις έχουν ρίξει το ηθικό στο εσωτερικό του κόμματος και έτσι με τη σημερινή του ομιλία στην Κ.Ο. Στις 12:00 το μεσημέρι ο Α. Σαμαράς θα δώσει το σύνθημα της αντεπίθεσης.

Ουσιαστικά θα καλέσει τους βουλευτές να κατέβουν στο πεζοδρόμιο και να επιστρέψουν στα προβλήματα της καθημερινότητας, τα προβλήματα που σύμφωνα με το επιτελείο του Μαξίμου θα κρίνουν και το αποτέλεσμα της κάλπης... είτε μιλάμε απλά για την ευρωβουλή, είτε για εθνικές εκλογές.

Καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, αντιμετώπιση της διαφθοράς, είναι τα βασικά σημεία στα οποία θα αναφερθεί στην ομιλία του προς τους βουλευτές.

Ωστόσο για ακόμη μια φορά ο Α. Σαμαράς θα βάλει το δίλημμα των εκλογών που για τη ΝΔ απέναντι στον βασικό αντίπαλο τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άλλο από το “εντός ή εκτός Ευρώπης”.

Και το δίλημμα μπαίνει ταυτόχρονα με το πλεόνασμα που θα σημάνει επαναδιαπραγμάτευση και έτσι το δίλημμα θα επαναπροσδιοριστεί “επαναδιαπραγμάτευση με τη ΝΔ που πέτυχε το πλεόνασμα ή με τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει πρόγραμμα, κάνει πειράματα και υπόσχεται;”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom