Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Αμα λάχει την κάνει από το ΣΥΡΙΖΑ ο Τατσόπουλος,αλλά... κρατάει την έδρα του! (βίντεο)

Μετά το σάλο που ξέσπασε από τις δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου πως κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες της τρομοκρατικής οργάνωσης της 17 Νοέμβρη και τις σφοδρές αντιδράσεις που υπήρξαν από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, το σχοινί στις σχέσεις των δύο πλευρών φαίνεται πλέον πως έχει κοπεί.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Πέτρος Τατσόπουλος έκανε γνωστό ότι έχει θέσει την παραίτηση του "στην διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα".


«Κείμενα όπως το εν λόγω, καθώς και ανάλογες δηλώσεις βουλευτών ή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αληθινή ομοβροντία φίλιων πυρών, κατακλύζουν από το πρωί το Διαδίκτυο. Μην κουράζεστε. Δεν ζήτησα ποτέ την έγκριση, την ανοχή ή τη στήριξη κανενός για τις όποιες δημόσιες απόψεις μου, διαστρεβλωμένες ή μη. ΄Εχω δηλώσει κατ' επανάληψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα όποτε κρίνει ότι η παρουσία μου εκεί είναι επιζήμια. Για να σας διευκολύνω ακόμη περισσότερο και να σας απαλλάξω από το άγος μιας διαγραφής, έχω θέσει την παραίτησή μου στη διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος θα κρίνει εάν και πότε θα την αποδεχτεί. Καλό σας βράδυ», ανέφερε ο βουλευτής.

Αφορμή γι' αυτή την παραίτηση η δήλωση του βουλευτή Διαμαντόπουλου

Σχολιάζοντας τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Πέτρου Τατσόπουλου στην εκπομπή "ΣΚΑΪ", ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: "Είχα πει παλιότερα πως πρόκειται για μαλ...α ή προβοκάτορα, είχα φτάσει να τείνω προς το δεύτερο, μετά και από το αποψινό είμαι σίγουρος για το δεύτερο...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom