Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Στη φυλακή και ο Μπούκουρας - Δήλωσε οπαδός του ΠΑΣΟΚ - Διαβάστε ολόκληρο το απολογητικό του υπόμνημα

Στη φυλακή θα οδηγηθεί αύριο,μαζί με τους Γιώργο Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλο και ο τρίτος βουλευτής της ΧΑ, Στάθης Μπούκουρας, κατηγορούμενος για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Η απολογία του διήρκεσε περίπου επτά ώρες και, στη συνέχεια, οι εφέτες-ανακρίτριες και ο εισαγγελέας συσκέφθηκαν, για να αποφασίσουν για την τύχη του κατηγορουμένου. Η απόφασή τους ήταν να προφυλακιστεί.

Μετά την απόφαση των δικαστών, ο Στάθης Μπούκουρας οδηγήθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, όπου παραμένουν, από το Σάββατο, οι Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Και οι τρεις θα οδηγηθούν, τη Δευτέρα, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόμνημα που κατέθεσε ο κ. Μπούκουρας φέρεται να δηλώνει πως είναι αθώος, κάνοντας λόγο για πολιτική δίωξη και τονίζοντας ότι βάλλεται, στο πλαίσιο μιας τεράστιας επικοινωνιακής εκστρατείας κατά του κόμματός του.

Ο ίδιος, αντιμέτωπος με καταθέσεις-«φωτιά» ότι μεταξύ άλλων διακινούσε και αποθήκευε παράνομο οπλισμό για λογαριασμό της Χρυσής Αυγής, επιχείρησε να θολώσει τα νερά και περιγράφει τον εαυτό του ως έναν φιλήσυχο οικογενειάρχη, που έχει καλές σχέσεις με τους μετανάστες, ξεχνώντας τα βίαια περιστατικά, στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει.

Επιπλέον, δήλωσε ότι ποτέ δεν ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής και πως πριν κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, ήταν οπαδός του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου.


Ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, έδωσε εξηγήσεις για τη βαλίτσα που είχε μαζί του ο Στάθης Μπούκουρας, όταν εμφανίστηκε στο Εφετείο το πρωί της Κυριακής, λέγοντας πως ο πελάτης του μετέφερε τα έγγραφα της δικογραφίας.

«Παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, υποψήφιος στο Περιστέρι με τον κ. Παχατουρίδη, δεν έχει καμία σχέση με αυτή την προσωπικότητα του 'Χρυσαυγίτη'. Όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια. Άλλωστε, βλέπετε ότι σήμερα ο κ. Μπούκουρας δεν έχει ούτε έναν υποστηρικτή εδώ» δήλωσε επιπλέον ο κ. Κούγιας.

Το υπόμνημα 
Δείτε εδώ το απολογητικό υπόμνημα του Ευ. Μπούκουρα

Η Χρυσή Αυγή για την προφυλάκιση Μπούκουρα

"Χωρίς κανένα επιβαρυντικό στοιχείο προφυλακίστηκε και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας έπειτα από μία εξέταση - παρωδία. Φυσικά τα παπαγαλάκια των διεφθαρμένων ΜΜΕ είχαν από το πρωί οργιάσει ότι ο Συναγωνιστής Μπούκουρας διαχώρισε την θέση του από την ηγεσία του κόμματος και διάφορες άλλες ανοησίες", σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή αναφορικά με την προφυλάκιση του κ. Μπούκουρα.

Τελικά, επισημαίνει, "η χούντα του Μνημονίου έδειξε για ακόμη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο με την εφαρμογή αυτής της προειλημμένης απόφασης. Ήδη εδώ και εβδομάδες ήταν γνωστή η εντολή Σαμαρά προς τις δικαστικές αρχές για να προφυλακιστούν και οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Μιλάμε πλέον για το μεγαλύτερο δικαστικό πραξικόπημα στην νεότερη πολιτική ιστορία της Ελλάδος".

"Η παράνομη βουλή των 294 βουλευτών είναι γεγονός και ο δοτός πρωθυπουργός Σαμαράς και υπάλληλος των διεθνών τοκογλύφων θα περνά πλέον τα αντεθνικά του νομοσχέδια με 146 βουλευτές. Μιλάμε για οριστική κατάλυση της Λαϊκής κυριαρχίας!

Η Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το Εθνικιστικό Κίνημα που όσο περισσότερο πόλεμο δέχεται, τόσο περισσότερο δυναμώνει και αφυπνίζει εκατομμύρια ψυχές Ελλήνων", προσθέτει η Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom