Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ετοιμάζουν θεαματικό χτύπημα για να καλύψουν το σκάνδαλο του Τ.Τ. και τις μίζες των εξοπλιστικών;


"Ετοιμάζουν νέα χρυσαυγειάδα για να καλύψουν το σκάνδαλο του ΤΤ;

Αυτό ακούγεται έντονα. Με μπροσταρηδες αυτούς που μέχρι πρότινος μιλούσαν για “σοβαρή χρυσή αυγή” κλπ κλπ. Βρε τι κάνουν οι προφυλακισεις… Είναι και τα εξοπλιστικά των φίλων Γερμανών που πρέπει να κουκουλωθούν, ότι πρέπει για την συγκυρία. Ξηροί έξω, οι αντίπαλοι μέσα, σερβίρετε εμφύλιο στα γίδια για να σωθούν τα λαμόγια.

Αμ δε…"
==============
Το πρωτοσέλιδο είναι από τη σημερινή Ακρόπολη και φέρει την υπογραφή του Αρη Σπίνου.Μιλάει καθαρά για δολοφονία πολιτικού χωρίς κανένα ερωτηματικό στον τίτλο.Γράφει ότι οι αρχές περιμένουν χτύπημα με το γνωστό 45αρι και προκήρυξη γραμμένη στη "χαμένη" γραφομηχανή της 17 Νοέμβρη!!!!
Το κειμενάκι με τα κόκκινα γράμματα είναι από την Ολυμπία

Διαβάστε και τη δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη για την απόδραση Ξηρού:

«Η σημερινή εξέλιξη της απόδρασης του Χριστόδουλου Ξηρού είναι ένα εξαιρετικά ανησυχητικό συμβάν. Σε συνέχεια της εξαφάνισης των Μαζιώτη και Ρούπα και σε συνδυασμό με βάσιμες ενδείξεις ότι υπάρχει συνεργασία της εγχώριας τρομοκρατίας με το οργανωμένο έγκλημα, όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ενδέχεται να ετοιμάζεται μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα.

Η Ελληνική πολιτεία οφείλει άμεσα να αντιδράσει δυναμικά και αποτελεσματικά. Υπάρχει ανάγκη να επανεξετάσουμε το θεσμικό πλαίσιο και τον τρόπο εφαρμογής του. Κυρίως όμως το μήνυμα πρέπει να είναι από όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας, ότι η δημοκρατία δεν εκδικείται, όμως αμύνεται και οφείλει να λαμβάνει μέτρα για την προστασία των θεσμών της».

Διαβάστε και την πρόσφατη συνέντευξη Δένδια που λέει "γνωρίζουν τους "τρομοκράτες""!

Ειδικοί δεν είμαστε αλλά κάτι... ψήνεται και βρωμάει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom