Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Η μεγάλη ξεφτίλα των ελλήνων δημοσιογράφων και εκδοτών αποκαλύπτεται με το σκάνδαλο του ΤΤ!

Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα προς το σύνολο των εκδοτών - πλην της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - που έθαψαν το θέμα του σκανδάλου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, όταν το δικό μας μπλογκ, το taxalia, το olympia.gr και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης αποκάλυπταν την προκλητική συμπεριφορά του τότε προέδρου του ΤΤ, του Κλέονα Παπαδόπουλου, του κολλητού του ΓΑΠ και φυσικά του Αντρίκου Παπανδρέου, με αυτή εδώ την ανάρτηση. 

Όλες λοιπόν οι εφημερίδες, πλην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ επαναλαμβάνω,
έκαναν ψιλοκομμένο τουμπεκί, παρά το γεγονός ότι η σκανδαλάρα ήταν απόλυτα τεκμηριωμένη και εξαιρετικά πιασάρικη, που θα τους έδινε απίστευτες πωλήσεις.

Προτίμησαν να χάσουν από τις πωλήσεις, για να μη χάσουν τις διαφημίσεις του Τ.Τ.
Μάλιστα εφημερίδα που είχε ολοσέλιδη καταχώρηση του ΤΤ εκείνο τον καιρό, εμφανίζεται σήμερα ως σημαιοφόρος της κάθαρσης του Τ.Τ. κατόπιν….εορτής!
Μιλάμε για τη δημοσιογραφική κατρακύλα σε όλο της το μεγαλείο!

Ήταν μια από τις χειρότερες στιγμές του ελληνικού τύπου και από τις πιό χαρακτηριστικές του πόσο διεφθαρμένος και εξαρτημένος από την κρατική διαφήμιση είναι ο τύπος και πόσο ξεφτίλες ως άνθρωποι και επαγγελματίες κάποιοι δημοσιογράφοι, που κατάπιαν την είδηση (με εντολή των εκδοτών προφανώς), παρά το γεγονός ότι ήταν 1.000 φορές πιό "πιασάρικη" από οποιαδήποτε άλλη εκείνη την εποχή.

Και ξέρετε πόσο λυσσάνε οι δημοσιογράφοι για το "πιασάρικο" θέμα.

Μήπως λοιπόν η δικαιοσύνη πρέπει να ερευνήσει τη ροή των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που έριξε το Τ.Τ. τότε στην έκτακτη διαφημιστική του καμπάνια στις εφημερίδες;
Μια ερώτηση κάνω…ο κακομοίρης!

Μουτζαχεντίν

Y.Γ.:
Γιατί φυσικά ο πολιτικός κόσμος της χώρας φέρει μεγάλη ευθύνη για την σημερινή κατάντια της Ελλάδας, αλλά οι δημοσιογράφοι και οι εκδότες που έκρυβαν την πραγματικότητα, φέρουν μεγαλύτερη….
http://taxalia.blogspot.gr/
===============
Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το φάκελο ΤΤ του Ζείδωρον από το 2010

Κι εδώ δύο χρόνια πριν μιλάμε στην εκπομπή του Τέρενς Κουϊκ
(η εγγραφή δεν είναι καλή,αλλά με ακουστικά ακούγεται υποφερτά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom