Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ (!?) ΤΙΣ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ - ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;


To γνωστό ιστολόγιο Σκεφτόμαστε Ελληνικά,του Αργύρη Σιδέρη, ξεκίνησε από χτες να αποκαλύπτει το πως χειρίζονται η κυβέρνηση,η αστυνομία και η δικαιοσύνη τη μάστιγα των αυτοκτονιών.Διαβάστε κατά σειράν τις αναρτήσεις και θα καταλάβετε γιατί οι περισσότερες,αν όχι όλες οι αυτοκτονίες καταγράφονται ως θάνατοι από παθολογικά αίτια.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο άνεργος πάνω απο 2 χρόνια έβαλε τέλος στη ζωή του σήμερα το μεσημέρι στο Ελληνικό. Ο Αυτόχειρας οδηγήθηκε στη πράξη του αυτή μετά την μακροχρόνια ανεργία και την προ ημερών εγκατάλειψη απο την Ουκρανέζα σύζυγό του. Καλό Ταξίδι

ΕΤΣΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


Χθές Πέμπτη 2/1/14 μακροχρόνια (2 χρόνια) άνεργος 52 ετών (Κ....) κρεμάστηκε στο σπίτι του στο Ελληνικό στην οδό Κ........92. Η πράξη του - απελπισίας συνέβη στις 12:38 μ.μ. αφού προηγουμένως έγραψε σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους της πράξης του, έστειλε sms σε φίλους του και την Ουκρανή γυναίκα του που τον εγκατέλειψε προ ημερών μη αντέχοντας την ένδεια.

Στη συνέχεια η Αστυνομία που τον βρήκε κρεμασμένο μέσα στο σπίτι του, πήρε τηλ. σε όσους ανέφερε στο σημείωμά του και .... τέλος. 

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση στα πουλημένα ΜΜΕ. Ούτε ΜΙΑ ανακοίνωση του συμβάντος από την ΕΛ.ΑΣ. Είναι μια ακόμα περίπτωση - δολοφονίας - αυτοχειρίας εξ αιτίας της εγκληματικής πολιτικής των κατοχικών κυβερνήσεων που οδηγούν τον απελπισμένο λαό κατά χιλιάδες στον τάφο. 

Κανείς δεν ξέρει πόσες χιλιάδες είναι οι αυτόχειρες - δολοφονημένοι. Μπορεί να είναι 1.000 ή 10.000. 

Εμείς αναφέρουμε μόνο μία περίπτωση που προσπαθούν να κουκουλώσουν. Επειδή γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα, θα περιμένουμε λίγο ακόμα πριν αναρτήσουμε φώτο και ονόματα μήπως το κάνει το επίσημο ... κράτος.

Σας είχαμε ενημερώσει απο χθές (2/1/14) ότι σήμερα θα προχωρήσουμε σε .... μέρος αποκαλύψεων σχετικά με τους θανάτους δολοφονημένων - αυτόχειρων συμπολιτών μας εξ αιτίας της μνημονιακής πολιτικής των κατοχικών κυβερνήσεων. ΚΑΝΕΙΣ δεν γνωρίζει τον αριθμό των θυμάτων λόγω των μεθόδων συγκάλυψης απο τους κυβερνούντες.

Με αφορμή την χθεσινή αυτοκτονία του φίλου μας "Κ" στο Ελληνικό, τι μας προέκυψε;
Ότι η Ιατροδικαστική υπηρεσία, "ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ" τους συγγενείς των θυμάτων, να συναινέσουν ώστε στο πιστοποιητικό θανάτου να μην αναφερθεί ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ λόγος, που είναι η αυτοκτονία, αλλά,άλλα διάφορα παθολογικά αίτια,......ΓΙΑΤΙ η Εκκλησία μας, ΔΕΝ θα διαβάσει τον νεκρό κατά την κηδεία του....

Έτσι ΔΕΝ καταγράφονται οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ λόγοι και ΔΕΝ υπάρχει ο αριθμός των αυτόχειρων.

Στην πλειοψηφία τους οι χαροκαμένοι συγγενείς συναινούν προκειμένου, ο άνθρωπός τους να μην πάει ... αδιάβαστος.

Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε την Αστυνομική έκθεση που μιλάει για αυτοκτονία και την ιατροδικαστική που γράφει ότι ο θάνατος προήλθε απο διάφορα παθολογικά αίτια.

Πιστεύουμε ότι μια απλή Εισαγγελική έρευνα αντιπαραβολής των εγγράφων της ΕΛ.ΑΣ και των ιατροδικαστικών πορισμάτων θα προκαλέσει πάταγο και ίσως ... πλησιάσουμε στο να μάθουμε τον σχετικά ακριβή αριθμό των μνημονιακών θυμάτων.

ΑΥΤΑ τα γνωρίζει ο αγαπητός Υπουργός Δικαιοσύνης;
Κι αν ΝΑΙ μήπως γνωρίζει ότι η αποδοχή και χρήση πλαστών πορισμάτων αποτελεί έστω...... Πταισματάκι;;

Απο την άλλη η Εκκλησία μας ΠΩΣ ξεχνάει το δίδαγμα του Αποστόλου Παύλου που λέει: "ότι ο αποθανών δεδικαίωται από τίς αμαρτίες, και αυτό σημαίνει ότι του συγχωρούνται οι αμαρτίες;"

Πρίν προχωρήσουμε, ας περιμένουμε λίγο μην τυχόν και αντιδράσει κάποιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom