Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε στις 3 το μεσημέρι η κηδεία της 20χρονης Αγγελικής, της φοιτήτριας που σκοτώθηκε προχθές το απόγευμα στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα με την πρόσκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας σε νταλίκα, κοντά στα διόδια των Μαλγάρων.
Η 20χρονη φοιτούσε στη Νομική της Κομοτηνής. Πλήθος κόσμου αποχαιρετά αυτήν την ώρα την νεαρή κοπέλα, που ο θάνατος της, όπως και της 23χρονης Ειρήνης από το Μεσολόγγι, έχουν συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της και η αδελφή της, οι συγγενείς της, οι φίλοι της και συμφοιτητές.
Στην νεκρώσιμη ακολουθία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, ενώ στην εκκλησία βρέθηκαν και αρκετοί επίσημοι, όπως ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδήμαρχοι, ο αντιπεριφερειάρχης Β. Αντωνόπουλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κουρουμπλής κ.α.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου