Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Βαρύ πένθος σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο - Αύριο το μεσημέρι η κηδεία της 20χρονης Αγρινιώτισσας


Εξαιρετικά βαρύ και πένθιμο το κλίμα στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο για την άδικη απώλεια δύο νεαρών κοριτσιών,δύο φοιτητριών  που έχασαν τη ζωή τους χθες το απόγευμα στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη κοντά στην Θεσσαλονίκη,2χλμ πριν τα διόδια των Μαλγάρων.

Στην γειτονιά της 20χρονης Αγρινιώτισσας,της Αγγελικής Γρανίτσα,
στην περιοχή του παλαιού νοσοκομείου, η είδηση του θανάτου της έχει πέσει σαν βόμβα και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο και ξαφνικό χαμό ενός νέου και γεμάτου όνειρα κοριτσιού.

Η κηδεία της άτυχης φοιτήτριας θα γίνει αύριο στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου.

Η δεύτερη νεκρή φοιτήτρια,η 23  Ειρήνη Τριανταφύλλου από το Μεσολόγγι,κηδεύεται σήμερα στις 4:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα και στην πόλη του Μεσολογγίου καθώς επρόκειτο για μια πολύ γνωστή και αγαπητή κοπέλα από μια εξαιρετική οικογένεια.

Για την εφημερίδα ΑΙΧΜΗ της πόλης  η οδύνη είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς επρόκειτο για μια τακτική συνεργάτιδα της εφημερίδας εδώ και πολλά χρόνια, ένα χρυσό κορίτσι που χάθηκε άδικα, θυσιασμένη στον Μολώχ της ασφάλτου.

Οι άτυχες φοιτήτριες βρήκαν ακαριαίο θάνατο όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με σταθμευμένη νταλίκα.Η νεαρή Αγρινιώτισσα ταξίδευε  για να πάει στην Κομοτηνή όπου σπούδαζε στο δεύτερο έτος της νομικής, ενώ η  Μεσολογγίτισσα στο ΑΠΘ.

Οι γονείς και των δυο κοριτσιών κλήθηκαν να αναγνωρίσουν τα παιδιά τους και σύμφωνα με πληροφορίες και οι δυο κοπέλες που κάθονταν στα μπροστινά καθίσματα του λεωφορείου, από τη σφοδρή σύγκρουση πετάχτηκαν μπροστά και χτύπησαν στο στήθος και στο κεφάλι.

Τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των δύο κοριτσιών κι είθε να 'ναι τα τελευταία αθώα θύματα στους Ελληνικούς δρόμους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom