Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

10μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή στο «Γέροντα Παστίτσιο»!

Κρίμα!Εχασε και το χιούμορ της η Δικαιοσύνη... 
Mια ιστορία με πολύ χιούμορ την έκαναν ανατολικό θέμα (διαβάστε στο τέλος την ανάρτησή μας του 2012 και θα καταλάβετε)
Δεν έχει ανάγκη ρε παιδιά ο Χριστιανισμός από δικαστική υποστήριξη,ήματον!
Ζείδωρον

Σε δεκάμηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο 27χρονος Φίλιππος Λοΐζος, δημιουργός του «Γέροντος Παστίτσιου»,για «καθύβριση θρησκεύματος», αν και ο εισαγγελέας είχε προτείνει μικρότερη καταδίκη.

«Ατυχής αλλά καθ’ όλα σεβαστή η απόφαση του δικαστηρίου την οποία με έκπληξη δέχτηκε η υπεράσπιση και ο ίδιος ο κατηγορούμενος εφόσον το αδίκημα της καθύβρισης θρησκεύματος δεν πληρούται κατά τους αντικειμενικούς του όρους.
Πολλώ δε μάλλον κανέναν σκοπό καθύβρισης δεν είχε ο πελάτης μου, ο οποίος απλώς σατίριζε, σάρκαζε και καυτηρίαζε την διαστρέβλωση των λεγομένων του καθ’ όλα σεβαστού γέροντα Παϊσίου και την αξιοποίηση τους για ιδιοτελείς και αντίθετους με τις διδαχές του γέροντα σκοπούς» δήλωσε ο δικηγόρος του Φίλιππου Λοΐζου, Γιώργος Κλεφτοδήμος στο “Ποντίκι”.

Η υπόθεση ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2012 όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για τη σατιρική σελίδα «ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ», στην οποία υποστήριζε ότι “ο χρήστης υβρίζει, ειρωνεύεται και προσπαθεί να εξευτελίσει την ιερή μορφή της Ελληνορθοδοξίας, τον Γέροντα Παΐσιο”.

Ο Χρ. Παππάς έχει προφυλακιστεί, κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη οπλοκατοχή.
http://www.enet.gr/

Διαβάστε το δημοσίευμά μας στις 25/9/2012:
Ολη η αλήθεια για το κλείσιμο της σελίδας "Γέροντας Παστίτσιος" από πρώτο χέρι...

Διαβάστε και αντιδράσεις του κόσμου για την καταδίκη
Καταδικάστηκε ο Γέροντας― ΠΑΤΡΙC #pastitsio ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom