Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Ρωσία: Μαθήτρια άνοιξε πυρ στο σχολείο - Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες (βίντεο)


Στη πόλη Μπριάνσκ της Ρωσίας, μία μαθήτρια της 8ης τάξης άνοιξε πυρ σε σχολείο. Το ρωσικό πρακτορείο “TASS” αναφέρει πως η δράστης αυτοκτόνησε, ενώ ένα αγόρι πέθανε από τους πυροβολισμούς. 4 ακόμη τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.

Σύμφωνα με το «RIA Novosti», η έφηβη έφερε ένα πυροβόλο όπλο στο σχολείο και πυροβόλησε αρκετές φορές από αυτό. Το «RIA Novosti» έγραψε ότι το όπλο ανήκε στον πατέρα της.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Μπριάνσκ, ο συνολικός απολογισμός είναι δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες ως αποτέλεσμα των πυροβολισμών. Σύμφωνα με την πηγή του «RIA Novosti», η κοπέλα αυτοκτόνησε.

Μπήκε στην τάξη και άρχισε να πυροβολεί

Λίγο αργότερα, το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της περιοχής του Μπριάνσκ εξέδωσε μια δήλωση, στην οποία επιβεβαιώθηκε ότι ένας από τους μαθητές είχε φέρει ένα πυροβόλο όπλο στο κτίριο του γυμνασίου και πυροβόλησε αρκετές φορές.

Το κανάλι Baza Telegram έγραψε ότι το κορίτσι άρχισε να πυροβολεί κατά τη διάρκεια του μαθήματος βιολογίας. Ανέβηκε στον τέταρτο όροφο του γυμνασίου, μπήκε στην τάξη και άρχισε να πυροβολεί. 

Σύμφωνα με το κανάλι, επρόκειτο για κυνηγετικό όπλο, ενώ σημειώνεται πως μάλλον δεχόταν bullying για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δείτε βίντεο μέσα από την τάξη:

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom