Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Βόλος: Στα δικαστήρια δύο γείτονες για μία… κουβέρτα - «Θα με έριχνε από το μπαλκόνι»


Δύο γείτονες μίας πολυκατοικίας επί της οδού 28ης Οκτωβρίου στον Βόλο κατέληξαν στα δικαστήρια της περιοχής. Αφορμή για τον καβγά που κατέληξε στην κατάθεση μήνυσης από την μία πλευρά, ήταν μία κουβέρτα.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, όταν η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος του τετάρτου ορόφου, η οποία έχει διαφορές με τον 57χρονο αλλοδαπό γείτονα της, ο οποίος διαμένει στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου, βγήκε στο μπαλκόνι προκειμένου να τινάξει την κουβέρτα της.

Μετά το συμβάν η 69χρονη ζήτησε τον λόγο από τον γείτονα της, ο οποίος τελικά την εξύβρισε

Έχασε την ισορροπία της

Όταν ο ένοικος είδε την κουβέρτα, την άρπαξε και την τράβηξε δύο φορές, θέλοντας σύμφωνα με την ίδια, να κάνει τη γυναίκα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο κενό. Όταν εκείνη του είπε ότι κινδύνεψε και του ζήτησε τον λόγο, εκείνος την έβρισε.

Μετά από τα γεγονότα αυτά, η 69χρονη γυναίκα πήγε στο τμήμα της περιοχής και κατέθεσε μήνυση κατά του αλλοδαπού, αναφέροντας πως «Την τραβούσε για να με ρίξει από τον 4ο όροφο».

Κατόπιν τούτου, ο 57χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για απόπειρα σωματικής βλάβης και εξύβριση και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου ζήτησε προθεσμία για να μπορέσει να απολογηθεί την Παρασκευή (22/12).

https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom